maanantai 14. joulukuuta 2015

(Santa) baby, baby oooh!

Onko sinulla hakusessa jouluksi täydellinen, pysyvä kirkkaanpunainen huulipuna? Look no further, sillä Lush teki sen taas.

Bongasin Santa Baby -lip tintin hyllystä, swatchasin käteen ja kiikutin kassalle. Tämä on täydellinen puna, just sopivan puhdas ja kirkas. Ja pigmenttiä riittää! Punasin huuleni, ja useiden tuntien, vesilasillisten ja pizzan jälkeenkin huulilla oli ihan kurantti puna.


Santa baby on pullollaan ihania ainesosia: siinä on muun muassa sheavoita, Reilun kaupan luomukaakaovoita, kirsikka- ja taateliuutetta, anis- ja pippuriöljyä ja persialaista limeöljyä. Punan tuoksu on mieto, mutta ihana. Huulille jää pieni makea makuvivahde, muttei suinkaan kovin voimakkaasti. Vaikka Santa Baby on supermatta, tuntuu se myös kosteuttavalta, johtuen öljyistä ja vahoista. Ja pakkaus on hauskan huulivoidemainen. Se antoi ymmärtää jotain pientä sävyä antavaa huulirasvaa, mutta ulkonäkö petti. Santa Babya pitää levittää peilin edessä. Ja en liioittele tippaakaan, kun sanon, että tämä puna kestää huulilla. Käytin babya muutaman päivän putkeen, ja nyt huulillani on todennäköisesti ikuinen stain. Ei haittaa, koska väri on nanna!


Nyt loppuvat Lush-jutut hetkeksi, alatte varmaan ajatella, että ovat ostaneet minut. Eivät sentään, tämänkin maksoin ihan omin kätösin joululahjaostosten lomassa. Santa Babyn hinta on 9,95, eli todella passeli hinta näin passelista punasta. Kyseessä on kausituote, eli tiptap ostoksille, jos tämän mielii itselleen napata. 

6 kommenttia:

Kiva kun kävit!