tiistai 1. joulukuuta 2015

Lush-viikko osa 2: Superbalm ja Ultrabalm

Tänään käsittelyssä kaksi paksua kosteuttajaa. Ultrabalm on Lush-klassikko. Se on jokapaikan superkosteuttava voide. Superbalm taas on Ultrabalmiin perustuva päänahalle tarkoitettu voide, joka lupaa pelastaa hilseilevän ja kutisevan päänahan.


Ultrabalm on kolmesta vahasta koostuva superkosteuttaja. Sitä voi levittää kaikkeen, mikä kuivuu ja hilseilee. Candelilavaha ja luomujojobaöljy suojaavat ja sitovat kosteutta ja ruusuvaha hoitaa ärtyneisyyttä. Ultrabalm kosteuttaa todella tehokkaasti, ja ainakin minulla karseat kantapäät muuttuivat vähemmän karseiksi, ja kuivat huulet paranivat hetkessä. Jään innolla odottamaan talvea, kun iho alkaa kuivua enemmän. Lushin sivuilla ihmiset kehuvat, että voide auttaa silloinkin, kun Hydrokortisoni ja Bepanthen eivät. Rakkulat, itikanpuremat, kuivat limakalvot, vauvat. Kaikki tykkäävät. Tuotteen tuoksu ja koostumus eivät ole superihania, mutta ne katoavat nopeasti levittämisen jälkeen.


Superbalm lupaa auttaa päänahan hilseilyyn, kutinaan, kuivuuteen ja ärtyneisyyteen. Sen kookosöljy, kamomilla ja kandelillavaha kosteuttavat ja hoitavat, ja laventeli rauhoittaa. Voiteessa on myös ruusua, salisyylihappoa ja kamomillaa. Paksua voidetta hierotaan päänahkaan, ja annetaan vaikuttaa vähintään 20 minuuttia, mutta superkuivaa päätä voi hauduttaa mainiosti yön yli. Superbalmin tuoksu on luonnonkosmetiikkamainen ja suhteellisen mieto. Laventeli tuoksuu rasvassa voimakkaimmin, joten laventelininhoajille en tätä suosittele. Itse olen hulluna laventeliin, joten tuoksu ei minua haittaa.


Superbalm totta vie kosteuttaa päänahkaa. Näin syksyisin huomaan, että päänahka alkaa kuivua, varsinkin kun tukkaa pesee, ja välissä käyttää kuivashampoota ja muita muotoilutuotteita. Superbalm rauhoitti kutinaa hetkessä, ja tukka tuntui terveeltä. Shampoota piti vaahdottaa hiuksiin kahdesti, mutta sen jälkeen tukkaan ei jäänyt rasvaista tunnetta. Kuivapäinen kaverini, kokeile tätä.

Molemmat tuotteet ovat vegaanisia.

Tuotteet saatu

6 kommenttia:

  1. Superbalmille olisi täällä käyttöä. Alkaa jo nyt päänahka kutisemaan vaikka pipo ei montaa kertaa päähän saakka ole eksynyt. :(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, mulla sama! Varsinkin hennaamisen jäljiltä päänahka kaipaa hellää hoitoa, ja tämä on siihen tarkoitukseen superihana!

      Poista
  2. Vastaukset
    1. Hanki! Maksaa joku 25 euroa, mutta on superriittoisaa! :):)

      Poista
  3. Tuli sellainen olo, että mun kädet voisi tarvi tota Ultrabalmia näin talvella. :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!