tiistai 8. joulukuuta 2015

Itsenäinen naamavärkki

Itsenäisyyspäivän vietin perinteisesti veikkani kanssa syöden ja hengaillen kotioloissa, mutta halusin silti panostaa meikkiin, koska muutaman sairastelupäivän jälkeen olo oli turhan nuhruinen.


Kokeilin uutta tapaa taiteilla luomiväriä luomille. Tuollainen isompi siipi sopii silmiini mainiosti, eli ideaa kannattaa jalostaa. 
Tuotteista sen verran, että luomivärit ovat Makeup Revolutionin paletista ja nappi on tummanvihreä, mutta jostain syystä väri on luomilla harmaa. Trippy. Huulilla Inglotin kynähuulipuna, sävyn nimi kadonnut aikojen saatossa. Korvissa yhdet lempparikorviksistani, ne ovat H&M:ltä.


Semmonen naama! Mites siellä päässä meni itsenäisyyspäivä?

8 kommenttia:

 1. Rajaukset näyttää hyvältä! :) Kiva silmämeikki muutenkin. Mulla oli vielä muutama vuosi sitten (ja varsinkin parikymppisenä) oikein kunnon siipirajauskausi, jolloin tein näkyvät siipirajaukset joka päivä :D Nykyään teen useammin pehmeämmät rajaukset. Nestemäistä eyelineria käytän oikeastaan enää juhlameikeissä. Kynärajaukset koen nykyään enemmän omakseni! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Tämä oli itselleni aika poikkeuksellinen juhlameikki, kun jätin nestemäiset rajat kokonaan pois. Vähän aikaa sitten käytin melkein yksinomaa kynärajauksia, mutta tänä vuonna löysin eyelinerin uudestaan.. Näin se menee, kausihommia!:):)

   Poista
 2. Näissä kuvissa oot kyllä aivan erityisen nätti! Silmämeikki sopii just hyvin :)

  VastaaPoista
 3. Vau! Kaunis ja juhlava meikki :) Sopii sulle älyttömän hyvin!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!