maanantai 7. joulukuuta 2015

Lush-viikko osa 7: Imogen Rose ja Breath of God

Lush viikko päätetään tuoksujen kanssa. Suosikkini testiin saamistani tuotteista ovat nimittäin nämä kaksi suloista purnukkaa: kiinteät parfyymit Imogen Rose ja Breath of God. Molemmat tuoksut sopivat makuuni aivan täydellisesti. Niissä on kummassakin luonnetta ja twistiä.


Imogen Rose on viaton ja pehmeä ruusutuoksu, joka aukeaa ruusun, bergamotin ja basilikan voimin. Pohjalla on puuterista pihkaa, ambrettea, vetiveriä ja tonkapapua. Alkutuoksu on raikas ja puuterinen, ja lopulta tuoksu muuttuu pehmoisen pumpuliseksi ja makeaksi. Imogen Rose on kerrassaan miellyttävä tuoksu, ja varsinkin kiinteä parfyymi jää iholle hempeänä. Simon Constantine loi tuoksun tyttärensä kunniaksi, mikä lisää tuoksun söpöyttä. Imogen Rose ei ole pehmeydestään huolimatta mikään unohdettava tuoksu, vaan se on omaperäinen.


Breath of God on nimeään myöten ylevä tuoksu. Se on puinen, savuinen ja makea, mutta kuitenkin raikas ja aromaattinen. Tuoksu aukeaa savuisena, suitsukkeisena ja omalla ihollani jopa tervaisena. Savun alta alkaa paljastua mausteisia ja havuisia nuotteja. Lopulta kaikki nämä sulautuvat sitruksien, ruusun, nerolin, ambran ja ylang-ylangin kanssa makeaksi ihotuoksuksi. Tuoksussa on myskisyyttä, puita ja makeutta. Breath of God on omaperäinen unisex tuoksu. Lushin sivuilla sitä kutsutaan mietiskelijän tuoksuksi. Voisin hyvinkin kuvitella hankkivani Breath of Godin myös suihkeena, se tuntuu niin minulta.


Kiinteät tuoksut toistuvat iholla pehmeinä, sillä niistä puuttuu alkoholi. Niiden pysyvyys on keskiluokkaa, ja ne muuttuvat todella nopeasti pehmeiksi. Niissä ei ole valtavaa sillagea, joten niillä ei saa aikaan övereitä. Pakkaukset näissä ovat todella kauniita, niinkuin Lushilla aina. Suosittelen tutkiskelemaan Lushin tuoksuja, sillä monet niistä ovat todellisia helmiä.

2 kommenttia:

  1. Tuoksut kiinnostavat Lushilta kyllä erityisen paljon! Pääsen reilu kuukauden päästä käymään Lushilla ja aion nuuhkia näitä! :) Haistamatta en uskalla netin välityksellä mitään tilata...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, sokkona tilaaminen on aina vähän jänskää! Vanillary on sellainen tuoksu, josta aika moni tykkää. Se on todella runsas ja ihana vaniljatuoksu, ja sitä voi sekoittaa monen muun tuoksun alle.:)

      Poista

Kiva kun kävit!