lauantai 5. joulukuuta 2015

Lush-viikko osa 6: Gorgeous

Tänään hoidetaan kasvojen ihoa! Sekaihoni on välillä tosiaankin sekaisin. Joskus se kuivuu, joskus rasvoittuu ja puskee epäpuhtauksia, huokoset ovat valtavia kraatereita ja silloin tällöin väri on epätasainen. Huolellisella hoidolla pidän pahimmat sekoilut kurissa; puhdistan ihoni joka ikinen ilta, kosteutan sisäisesti ja ulkoisesti, yritän haukata happea päivittäin. Tärkeimpiä tuotteita ihonhoidossa on kunnollinen kosteusvoide.


Olen ihastunut luonnonöljyihin jo aikoja sitten, mutta päivävoiteena monet niistä ovat hieman liian tuhteja. Siksi on ihanaa, että on olemassa Gorgeous: siinä on runsaasti öljyjä, mutta joukossa on muitakin ihoa helliviä ainesosia, jotka keventävät öljyjä.

Gorgeous on Lushin mukaan hienoin kosteuttaja, jota on koskaan tehty. Siinä on ihon joustavuutta ylläpitävää nerolia, ravitsevia ja suojaavia kylmäpuristettuja luomuöljyjä: oliivi-, kookos-, avokado-, iltahelokki-, vehnänalkio-, ja viinirypäleensiemenöljyä, entsyymi- ja vitamiinipitoisia tuorepuristettuja hedelmämehuja, ja kaiken hyvän aateloittaa mirha. Tarina kertoo, että voide on alunperin suunniteltu Prinsessa Dianalle, joka kärsi aikuisiän aknesta. Voide on siis mitä parhain välillä näppyläiselle sekaiholle, kuten minulla.


Voide on kaikista ainesosistaan huolimatta todella kevyentuntuista, ja imeytyy ihoon salamannopeasti. Iho jää pehmeäksi ja kuulaaksi, eikä voide ala rullata meikin alla. Iltaisin lisään ekstratehoa voiteeseen levittämällä alle seerumia. Voiteen tuoksu on voimakas, ja jakanee mielipiteet. Voimakkaimmin tuoksuu neroli, mutta alta voi havaita myös kookosta ja mirhaa. En ensin pitänyt tuoksusta, mutta parin käyttökerran jälkeen totuin ja aloin pitää siitä. Ja lopputulos on ihana. Olen todella ihastunut Gorgeousiin, ainoa miinus tuotteessa on sen hinta: 45 grammaa voidetta maksaa 70 euroa. Mutta voide on niin upea, että suosittelen kokeilemaan sitä silti. Gorgeous on myös riittoisaa, eli pieni purnukka kestää varmasti kauan.


Kenkutteleeko sinun ihosi tähän aikaan vuodesta?

2 kommenttia:

  1. Oli kiva lukea Lushin kasvovoiteesta, mulla ei ole niistä mitään kokemusta. Ja kyllä mun iho kenkuttelee, varsinkin huulet on koko ajan niin kuivat, että ne halkailee. Kiva kun mun rakastamat huulipunat ei levity millään nätisti. Nyyh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, tuttu ongelma! Olisi kiva piristää naamaa huulipunalla, mutta kun huulet on autiomaata.:/ Onneksi on hyviä rasvoja, joilla saa pahimmat ongelmat kuriin.:)

      Poista

Kiva kun kävit!