perjantai 4. joulukuuta 2015

Lush-viikko osa 5 : Dream Cream

Vaikka talvi ei suoranaisesti helli meitä, huomaan silti ihoni kaipaavan jo vähän enemmän kosteutusta. En kuitenkaan ole supervartalovoiden kohderyhmää, joten vartalorasva saa olla jotain kevyen ja paksun välissä.


Tähän tarpeeseen vastaa Lushin Dream Cream. Se on ärtyneelle iholle suunnattu kevyen tuntuinen voide, jossa on kuitenkin runsaasti kosteutustehoja. Voide on tehty kauramaitoon (ihan totta, se keikkuu incissä ykkösenä!) ja siinä on laventelia, kamomillaa, oliiviöljyä, ruusuöljyä sekä kaakaovoita, jotka yhdessä rauhoittavat jo kosteuttavat. Voide tuoksuu voimakkaasti laventelilta ja kamomillalta, ja siksi levitänkin sitä iholleni mieluiten illalla.


Dream Cream levittyy iholle ihanasti - se on keveää ja liukasta, ja imeytyy nopsaan. Voimakas laventelin tuoksu ei jää iholle, vaan jäljelle jää ihana ja mieto kauramadon ja kaakaovoin tuoksu. Ja miten pehmeäksi iho jääkään! Ah!

Ja taas ihan mahtavaa huumoria!
Ps. Muistakaahan, että kun palautat viisi mustaa purnukkaa Lushin myymälään, saat tuorekasvonaamion vaihdossa. Mahtava diili!

2 kommenttia:

 1. On nuo kyllä niin syötävän näköisiä kaikki, että oksat pois! Ihanaa viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisi tätä kai syödäkin, muuten! :D (No, ehkä jätän väliin.)

   Kuin ja!<3<3

   Poista

Kiva kun kävit!