torstai 10. joulukuuta 2015

Marraskuun lempparit

Kuu vaihtui jo hetki sitten, joten on jälleen aika listailla lemppareita. Marraskuussa tuntui, että käytän samoja tuotteita koko ajan, mutta ne olivat niin kivoja, ettei fakiutuminen haitannut. Panostin aika paljon ihon hoitamiseen, sillä vaihtuvat vuodenajat ovat aina jännää aikaa. Olenkin pitänyt kauheimmat ihokatastrofit toistaiseksi loitolla, kiitos hoitorutiinien ja jonkin ihmeellisen ihosiunauksen. Tässäpä siis marraskuun lempparit, olkaa hyvät!


Siveltimet: uusi H&M:n poskipunasivellin osoittautui sangen mainioksi. Se on pehmeä, runsas ja meikän omppuposkille riittävän iso. Siitä ei lähde karvaa pestessä, peukku! Sivellin on hinta-laatusuhteeltaan oikein nappi. Makeup Revolutionin Stippling brush on päässyt kovaan käyttöön, sillä hoksasin, että kun levitän sen avulla meikkivoiteen kraaterinenääni, eivät huokoset korostu niin paljon. Myös silmänaluspeitevoiteet levittyvät kauniisti stipplaamalla. Molemmat sivelitimet ovat synteettisiä.


Ylläri, Lushilta on muutama lemppari: Breath of God on vaan ihan huikea tuoksu, ja olen kosteuttanut kroppaani ahkerasti Dream Creamilla. Gorgeous on ollut mainio naamarasva, kun ulkona alkaa olla viimaista. Iho ei ole punoittanut, rasvoittunut tai kuivunut ollenkaan tämän voiteen käytön aikana.

Cashmere haze -vartalovoide. Jälleen kerran tämä tuoksu! Tällä kertaa vartalovoiteena, joka levittyy ja imeytyy ihanasti, ja jättää ihon pehmeäksi ja täydellisen tuoksuiseksi. Tämä tuoksu on toki vähän surumielinen, mutta myös turvallinen ja tuttu.


Lumene True Passion -huulipunat. Ah, nämä ovat vaan ihania. Varsinkin punainen on viihtynyt huulillani tiuhaan. Se jättää jälkeensä kauniin stainin ja näyttää vaan hyvältä.


Lumene Gel Effect -kynsilakka, 170 Tummaa viiniä. Ihana, kahdella kerroksella peittävä, viininpunainen lakka! Marraskuun turvasävy, joka on jotenkin sopivan neutraali, ja enemmän tyyliäni kuin kirkkaanpunaiset kynnet.


Thayer's Rose petal & Witch hazel -kasvovesi. Tämä on kultaa! Yksi parhaista kokeilemistani kasvovesistä, ja minua harmittaa, että tämä alkaa vedellä viimeisiään. Pitääkin tehdä tilaus iHerbiin piakkoin. Raikastaa, puhdistaa, ei kuivata, pienentää huokosia. Suosittelen tätä ihan jokaiselle.


Kuuntelin marraskuussa jo härskisti joululauluja, joten kuukauden lempparibiisi voi olla vaikkapa Sufjan Stevensin "That was the worst christmas ever!"


Onko joukossa tuttuja juttuja?

6 kommenttia:

  1. Huomasin kosmetiikkahyllyjen saapuneen Jyväskylänkin h&m:lle. Täytyy näköjään käydä tutustumassa!

    VastaaPoista
  2. Mullakin on muutama vuos sitten ollut tuota Thayersin ruusuvettä, mutta meinasin tulla hulluksi sen kanssa, kun se on niin iso pullo :D Halpaa silti, kun näkkileipä!

    VastaaPoista
  3. Mäkin rakastan tota tummaa viiniä, se on päätynyt kynsille jo kahdesti vähällä aikaa. <3

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!