maanantai 30. marraskuuta 2015

Lush-viikko osa 1: Needles and pines

Lushin tuotteet ovat paitsi ihania ja laadukkaita, myös todella hauskoja. Minuun vetoaa tuotteiden huumori. Niillä on hauskoja ja osuvia nimiä, jotka saavat hymyn huulille.

Lush valmistaa kaikenlaisia saippuoita, ja erikoisin heiltä löytyvä koostumus on ehdottomasti suihkuhyytelö. Sain kokeiluun Needles and pine -jellyn, joka on iso pala tutisevaa, vihreää hyytelöä. Nimen viittaus vanhaan hittiin hymyilyttää, mutta ihan tosissaan alkaa naurattaa suihkussa, kun tämän kaverin nappaa käteensä ja alkaa pestä itseään. Hei oikeasti, miten tätä käytetään? Tutiseva flubber meinaa tippua käsistä, mikä oikeastaan on osa sen viehätystä. Koska harvoinpa suihkussa hihittelee näin makeasti. Hyytelöstä voi myös leikata palasia, mutta miksi ihmeessä tekisin niin??


Needles and pine on kunnianosoitus Suomen metsille. Siinä tuoksuvat sypressi ja männynneulaset, ja se on ilmeisesti limited edition -tuote. Nettikaupasta tämä tuote olikin loppu. Jelly vaahtoaa pehmeästi, ja liukuu iholla hyvin. Se pesee, muttei kuivata. Se ei myöskään jää iholle pyörimään, vaan huuhtoutuu pois. (Inhoan suihkusaippuoita, jotka eivät meinaa peseytyä pois!) Ja se tuoksu! En tiennyt tarvitsevani havuntuoksuista saippuaa, mutta ah, miten ihana se onkaan. Se on rauhoittava ja tuttu. Aika moni suomalainen jakanee kokemukseni havumetsän tuoksun nostalgisuudesta ja rauhoittavuudesta. Tuote on ehdottomasti unisex, eli veljesi/isäsi/miehesi taatusti tykkää tästä. Kotiväki tykkäsi tuoksusta yksimielisesti. Tuoksu jää ihanasti viipyilemään kylppäriin ja iholle suihkun jälkeen. Jos Lush valmistaisi Needles and pinesta hajuveden, ostaisin sen.


Tuttuun tapaan tuotteen inci on siistiä luettavaa. Heti ensimmäinen ainesosa on havupuu-uute. Tarkemman listauksen löydät tästä: KLIK.

Pistetään päivän biisiksi se Needles and pins. Lisää nostalgiaa.Ovatko suihkuhyytelöt tuttuja? Tykkäätkö hyytelöstä? (Minä tykkään, hyytelö on herkullista!)

Tuote saatu 

6 kommenttia:

 1. Ihana jouluinen tytinä! <3 Kivaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Tekisi mieli lipaista..:D Iloa viikkoon Tiia!<3

   Poista
 2. Mulla on lumiukko tossa odottamassa käyttöönottoa, joten vielä ei ole tuttuja. Mutta ääh, mäkin haluan tällaisen havun tuoksuisen! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä tuoksu on vaan mieletön. Aion tosissani laittaa Lushille viestiä Enkkuihin, että tehkää tästä hajuvesi, pliis.:) Lumiukko on ehkä helpompi käsitellä, se ainakin näyttäisi siltä..:D

   Poista
 3. Oon pari suihkujellyä käyttänyt joskus menneisyydessä ja ne on ihan mahtavia :)

  Peukku Smokielle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Smokie ei ole mitenkään lempparibändejäni, mutta tämä biisi tuo lapsuuden mieleen, joten tykkään!:)

   Poista

Kiva kun kävit!