perjantai 27. marraskuuta 2015

Gagagagaga

Julkkistuoksut. Olen karttanut niitä kuin ruttoa, ja tulen karttamaankin, mutta jostain syystä Lady Gagan Eau de Gaga on puhutellut minua hetken. Johtunee yllättävän tyylikkäästä pullosta, epäjulkkimaisista nuoteista (hei, missä olet mansikka, hattara, valkoinen myski ja feikkipatsuli?) ja siitä, että tuoksussa on nahkaa ja vihreyttä.


Eau de Gagan alkutuoksussa on limettiä, sydäntuoksussa valkoista orvokkia, ja pohjalla nahkaa ja puisia nuotteja. Limen ja puun yhdistelmä tekee tuoksusta iholla vähän teemäisen, mikä oikeastaan on syy, miksi pidän tuoksusta. Pidän suuresti nahka- ja puutuoksuista, ja tämä on raikkaimmasta päästä.  Tuoksun kesto ei ole kummoinen, mutta puut jäävät iholle mukavasti.


Eau de Gaga onkin oikein mukava ja freesi arkituoksu. Se on raikas olematta liian vetinen. Unisex, ehdottomasti. Sopii mukavasti Calvin Kleinin One-jatkumoon, eli sukupuolettomaan, raikkaaseen ja helppokäyttöiseen -tuoksugenreen. Eau de Gaga ei ole maailman omaperäisin tuoksu, mutta julkkistuoksujen sarjassa se vie niskavoiton tovereistaan. Yllättävintä tässä tuoksussa on oikeastaan se, että Gagalta olisin odottanut edes jotain häröä. No, kai tämä on härö ollakseen julkkistuoksu.


6 kommenttia:

 1. Kyllä niille julkkistuoksuillekin kannattaa välillä antaa mahdollisuus ;) Vaikka myönnän kyllä itsekin, etten niiden luokse ihan ensimmäisenä suunnista tuoksuja myyvissä liikkeissä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa! Ylipäätään joskus voisi olla avoimemmin mielin, mutta itse olen tällainen jäärä..:D

   Poista
 2. Mä en oo koskaan haistellut tätä, mutta tykkään tuosta pullosta. Kirjat on muuten tyylikäs rekvisiitta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pullo menee mukavasti muiden joukossa, on todellakin tyylikäs. Ja eikös, vanhempien luona riittää rekvisiittaa!<3

   Poista
 3. Gagan pulloksi tämä on tosi tyylikäs, tai ehkä odotin vain jotain erikoisempaa kuin eleganttia tyyliä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä! Olisin ajatellut jotain tosi härskiä, mutta tämä on kaikkea muuta!:D

   Poista

Kiva kun kävit!