maanantai 9. marraskuuta 2015

Lokakuun lempparit

Lokakuu jäi historiaan havisemaan, ja on jälleen aika katsastaa kuukauden lempparit. Silvuplee!


Essence Waterproof eyeliner. Tämä on kultaa! Halpa kuin mikä, mutta pysyy jopa näillä rasvaluomilla kuin tauti! Eikä kiillä. Jatkoon!


Lumene CC. Pidin taukoa ja löysin tämän uudestaan, ja Hullareilta nappasin uuden tuubin. Peittää, muttei liikaa, näyttää luonnolliselta, pysyy hyvänä iholla koko päivän.


Mac Matte Lipstick "Chili". Syksyn trendi on tiilenpunainen huulipuna, ja minullahan olikin Chili valmiina. Se oli ollut hetken joutilaana, nyt tehokäytössä. Hankin uuden kun tämä loppuu.

Makeup Revolution Wow-stick "Call me." Olen ollut aika väsynyt viime aikoina, mutta kirkkaanpunainen huulipuna freesaa harmaata naamaa kummasti.


Cattier Masque Argile -clay mask. Minttuinen savinaamio putsaa ryönäisen naaman tehokkaasti. Ei ihan yllä legendaarisen Queen Helenen Mint Julep -naamion tasolle, mutta tämä on helpommin saatavilla.


Lavera Refreshing Body lotion - Lime & Verbena.* Lokakuussa pimeneviä aamuja piristämään sopi kirpakan tuntuinen ja ihoa virkistävä vartalovoide. Voide imeytyy tehokkaasti, kosteuttaa normaalia ihoa riittävästi, tuoksuu todella hyvältä, ja on vielä ekosrtifioitu.


Phytomer Rosée Soin -seerumi.* Ihanan kosteuttava, kuulaan pinnan jättävä seerumi. Ja tuoksu on lumoavan ruusuinen. Tästä lisää vielä myöhemmin.


Stella McCartney "Stella". Rakkauteni, elämäni eliksiiri. Juttua tuoksusta löydät tästä: KLIK.

Onko joukossa tuttuja tuotteita? Innostaako marraskuu? Itse ainakin intoilen alkavaa joulunodotusta. Joulukalenerit odottavat laatikossa, ja joulutähti on jo sytytetty. Vielä kun tulisi talvi.<3

Marraskuussa luvassa ainakin Lush-viikko, tuttuun tapaan naamoja, ja ties mitä höpinöitä. Stay tuned!

4 kommenttia:

  1. Mä niin odotan postausta tuosta Phytomerin seerumista. Cattierin Clay Mask multa löytyy, mutta en ole ehtinyt sitä vielä kokeilemaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruususeerumi on i-h-a-n-a! Luulen, että tykkäisit.:) Cattierin naamio on suht kuivattava, mutta tosi hellävarainen samalla.

      Poista
  2. Marraskuu (niinkuin kyllä helmikuukin) tuo kuukausien maanantaina, ei todellakaan ole mun lempparikuukausi. Joulukuussa joulun odotus tuntuu konkreettisemmalta. :D

    Mua alkoi nyt kiinnostamaan Queen Helenen minttunaamio, että onko se todellakin niin hyvä kuin kaikki sanoo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, käännän veistä haavasta ja kerron, että maanantait on kivoja. Johtuu ehkä siitä, että silloin on töitä vasta illalla..:D

      Queen Helenen naamio on todellakin hyvä. Se on ehkä tehokkain kokeilemani naamio, sen jäljiltä iho on tosi puhdas. Kannattaa klikata ostoskoriin, jos asioi iHerbissä.:)

      Poista

Kiva kun kävit!