perjantai 13. marraskuuta 2015

Cyber

Kuulemma yksi syksyn meikkitrendeistä on meikkaamattomat silmät. Tyyliä on näkynyt ainakin Celinen, 3.1 Philip Limin, Gilesin ja Emanuel Ungaron catwalkeilla. Trendi on mielestäni hauska ja jopa moderni. Meikittömyys ei tosin tarkoita täysin nakua naamaa, vaan huolellista meikkipohjaa, skarppeja kulmia ja värikkäitä huulia.


Paritin paljaat silmät tumman huulipunan kanssa. Huulipunan virkaa toimitti perheeni uusi jäsen, MACin "Cyber." Se on savuisen violtetti satin-laatuinen puna, eli mattapunaa kosteuttavampi ja liukkaampi. Cyber on kuitenkin aika kiilloton, mutta kaipaa paria kerrosta, jotta sen upeus paljastuu. Kestoltaan se on mainio, vaikka syömisen jälkeen sitä pitääkin lisäillä.Täytyy sanoa, että tykkään tästä tyylistä. Tummien ja näyttävien silmälasien kanssa ei välttämättä tarvitsekaan meikata silmiä, sillä lasit vetävät huomion automaattisesti sielun peileihin. Tumma huulipuna yhdistettynä vahvaan silmämeikkiin on helposti vähän gootti, mutta näin look on enemmän "fresh" kuin synkkä. (Minulla ei ole mitään goottityyliä vastaan, vaikka nyt olenkin kahdessa postauksessa yrittänyt vältellä sitä. Oikeasti lämpenen Victorian goth-, ja New wave -goth -tyyleille isosti.)


Synkistelyn kunniaksi Joy Divisionia, kas tässä, Disorder.


8 kommenttia:

 1. Ihana meikki ^_^ Itsekin jos lähden ripsivärittä liikenteeseen, sipaisen ehdottomasti näyttävän huulipunan huulille :) Ja pohjameikki on aina must!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!:) Silmälasit on kyllä maailman kivoin juttu joskus, kun tosiaan riittää se huulipuna jos haluaa näyttää huolitellulta!

   Poista
 2. Heha, mullakin on tänään ripsariton meikkipäivä! Huulipunakin tosin jäi pois, kun yritän tervehdyttää mun rohtuneita huulia. :D Upea look, näyttää just tosi freesiltä ja jotenkin aikuismaiselta! Ah, tekis mieli ostaa lisää noita satin-punia, tykkään niin siitä koostumuksesta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D Ei muuta kun sisäistä ja ulkoista rasvausta, toivoo toinen kuivanaama. Tämä on mun eka Satin-puna, yllätin itseni ohittamalla mattaosaston täysin.

   Poista
 3. Sulla on niin ihanan persoonalliset silmät, että look sopii sulle loistavasti. <3

  VastaaPoista
 4. Onpa kivan näköinen look! :) <3 Sopii sulle todella hyvin!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!