torstai 12. marraskuuta 2015

Purple rain

Pohjustan: en yleensä tykkää violetista. Tai siis, se on cool Princellä ja gooteilla, mutta itselleni, no thanks. Mutta kun sain käsiini Jäkemiitistä Jane Iredalen PurePressed-luomivärin sävyssä Royal Velvet*, ajattelin, että what the heck, ei kai kokeilemiseen kuole. Princehän on mahtava, ja luomivärin nimikin kalskahtaa Minnesotan prinssiltä ja rockin kuninkaalta. Kyllä. Elvis eat your heart out.Asiaan. Päätin skipata vahvat rajaukset, ja tein utuisen pehmeän meikin. Yllättävää, mutta helmiäinen violetti yhdistettynä nudehuuliin olikin imarteleva ja jotenkin luonnollinen look. Huulilla Cliniquen Butter shine lipstick, sävy 37 Pink-a-boo*.
Siispä violetti, miksipäs ei. Se tuo silmistäni esiin vihreät vivahteet, mikä ei suinkaan haittaa.


Otsiksen voisi trimmata.

Päivän biisikipale on otsikosta huolimatta Jimi Hendrixin "Purple Haze", koska Prinssi poistaa systemaattisesti kappaleitaan YouTubesta. Mutta laulan teille näin virtuaalisesti kovaan ääneen "Purple Rain:ia."


"I never meant to cause you any sorro-o-o-w..."

Mitäs tykkäät?

*Tuotteet saatu

6 kommenttia:

 1. Näyttää aivan ihanalta, kyllä sulle violetti sopii! Mutta ymmärrän sua, mulla on sama suhde siniseen, vaikka se korostaakin kivasti mun silmien ruskeita kohtia. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinistä en uskalla käyttää myöskään. Tai siis joskus intoudun, mutta se on kyllä vaikea väri, kun tulee niin voimakkaat kasarifibat. Tosin oikea ja hyvä sävy ei ole kasari, näen sulla kyllä sinisen luomivärin oikein hyvin. ;)

   Poista
 2. Näyttää hyvältä! Mulle violetti on kaikkein helpoin värillinen luomiväri käyttää, toisin kuin vaikka vihree.

  VastaaPoista
 3. Toihan näyttää tosi nätiltä ja sopii sulle hirmu hyvin! Tykkään!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ehkäpä uskaltaudun käyttämään tätä luomiväriä uudestaan!:)

   Poista

Kiva kun kävit!