torstai 19. marraskuuta 2015

True Passion

Lumenen syksyn uutuuksiin kuuluvat kynämäiseen muotoon pakatut True Passion -huulipunat. Punissa yhdistyvät heleä kiilto, intensiivinen väri ja pehmeä tunne huulilla. Sävyjä on kuusi, joista sain sävyt 2 Varjojen tanssi ja 6 Häikäisevä kauneus.


Varjojen tanssi on Pantonen vuoden 2015 sävy, marsala. Sävy on todellakin intensiivinen viininpunainen, joka sopii tyyliini mainiosti. Tykkään!!!


Häikäisevä kauneus on puhtaan punainen puna (hih mikä lause!) Pelkäsin, että se olisi liian kylmäsävyinen, mutta näyttää oikein mukavalta ja sopivan lämpimältä. Kiva ja monikäyttöinen peruspunainen, joka sopii moneen tilanteeseen. Koska puna on hieman kiiltävä ja kevyenoloinen, sopii se vahvemmankin silmämeikin kanssa olematta liian statement.Punat tuntuvat huulilla kosteuttavilta, mutta kuitenkin ihan huulipunalta. Pidän koostumuksesta, sillä se on armollinen kuiville huulille. Punat eivät ole kovin liukkaita, eli niitä saa levittää vähän krouvimmin, eikä tarvitse pelätä, että ne karkaisivat juonteisiin. Koska huulipuna on muotoiltu, on sitä helppoa levittää huulille. Punat ovat tuoksuttomia.


Kaikki sävyt ovat kauniita, ja erityisesti minua kiinnostaisi kokeilla sitä nudesävyä, koska minulla on haussa hyvä nudepuna. Pakko kehaista Lumenen syystuotteita, todella kivoja juttuja ja kauniita sävyjä. Tykkään!

Ovatko True Passionit jo tuttuja?

Tuotteet saatu

6 kommenttia:

 1. Ei ole tuttuja, Häikäisevä kauneus on nätti. <4

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä on kyllä ihania, toivottavasti jäävät pysyvään valikoimaan, että saadaan lisää sävyjä! Kantsii katsastaa.:)

   Poista
 2. Tuon Varjojen tanssin haluaisin. Tulis vaan joku hyvä tarjous ensin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kai semmoinen tulee! Stockalla on ehkä kantistarjouksena tämän kun kaikki Lumenet!:)

   Poista
 3. Oi näyttävätpä aika herkuilta. Kesällä mulla oli joku korallinen versio näistä ja tykkäsin kauheesti. Voisikin testata nyt näitä tummempia :)

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!