tiistai 17. marraskuuta 2015

Hohto!

Päivän nassussa huomio kiinnittyy hohtaviin silmiin ja tummanpunaisiin huuliin. Sanon pah "korosta vain jompaa kumpaa" -säännölle! Plus kaikki syyt ulkoiluttaa Makeup Revolutionin Parental Advisory -palettia ovat hyviä syitä, koska tykkään siitä hirmuisesti.


Sudin silmiini runsaanpuoleisesti erilaisia helmiäisruskeita. Silmien sisänurkkiin töpötin vaalealla beigellä lisähohdetta, joista tuli mukavasti mieleen lapsuuden ensimmäiset, jopa hieman avantgardistiset meikkileikit. Nyt toki aikalailla hillitympänä, sillä nuorempana olisin käyttänyt samoihin tarkoituksiin pinkkiä, keltaista tai sinistä. Huulipuna on MACin Diva, ja huulet rajasin Seppälän huultenrajauskynällä, jonka sävyn nimi on kadonnut. Viininpunainen se on.
Sangen havainnollistava kuva! Napeilla kun ei ole nimiä.

Sellasta tänään. Päivän biisi on Ry Cooderin "Down in Mississippi" joka ei kyllä liity yhtään mihinkään, mutta se on vaan niin magee biisi, että haluan sen jakaa.


Valoa synkkään tiistaihin kuomat!<3


4 kommenttia:

 1. Ihanasti toimii yhteen tuo sisänurkkien hopean hohtoinen beige ja toi tumma huulipuna. Yleensä ajattelee tummaa huulipunaa ja kultaa, mutta toi hopeavivahteinenhan on ihan wau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Mä en osaa oikein edes käyttää kultaa, vaikka se kai olisi imartelevampaa lämminsävyistä ihoa vasten..:) Hopea on mielestäni mageempi.

   Poista
 2. Spring Tulip mahdollisesti tuon Seppälän rajauskynän sävyn nimi, mikäli se on sama, jonka itekin omistan :D

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!