maanantai 27. heinäkuuta 2015

Adopt'-tuoksut

Mielikuvituksellinen otsikko! Lama-Fanni täällä äänessä. Yleensä tykkään, että parhaat tuoksut ovat vähän hintavampia. Tällä hetkellä ei minulla kuitenkaan ole hinkua heittää satasta tuoksuun. Siltikin tuoksussa on mielellään oltava jokin erikoinen juttu. Markettituoksut eivät vaan yleensä innosta, varsinkaan jos paketin kyljessä on joku julkimo. Ne pullotkin ovat usein vähän eih. (Se yksi Beyoncén hajuvesipullo näyttää joltain gynekologin tutkimuslaitteelta, oh no thanks...:D:D)Mutta olen tässä vähitellen rentoutunut asian kanssa, sillä nenä tosiaan tykkää mistä tykkää. Snobismi on noin niinkuin muutenkin vähän kulunutta.


Hämmentävimmät tuoksulöydöt olen tehnyt erässä raumalaisessa marketissa, sillä tällä kertaa mukaani tarttui pari Adopt' merkkistä tuoksua. Pullot oli aseteltu hauskasti telineeseen, ja jokaisessa pullossa oli joku väri ja vieressä kuvaus tuoksun luonteesta. Valikoima oli aika iso, mutta urhoollisesti nuuhkin jokaisen läpi. Tykästyin muutamaan ja ajattelin, että what the heck, tähän hintaan voin koklata, josko nämä ovat mistään kotoisin.


En ole aiemmin törmännyt Adopt'iin missään, mutta internets avitti jälleen. Kyseessä on ranskalainen brändi, jonka nenänä häärii Dominique Monlun. Tuoksujen ideana on tarjota hyvistä ja jopa luonnollisista raaka-aineista tehtyjä tuoksuja edullisesti. Valikoima on suuri, ja itse törmäsin vain murto-osaan. Adopt'in nettisivuilla on hauska mielialakartta, jota klikkaamalla voi löytää moneen mielialaan sopivan tuoksun. Hauska idea! Tsekkaa ite: KLIK!

Tahmaisiin tassuihini tarttui Musc Blanc ja Patchouly Rose. Äitini nappasi itselleen Flower Girlin. Pulloissa lukee mihin perheeseen tuoksu kuuluu. Omani ovat kukkaistuoksuja, tuo Flower Girl on gourmandi.


Musc Blanc: "Pehmeä, sensuelli tuoksu." Tuoksussa on valkeita kukkia; ylang-ylangia Madagascarilta, jasmiinia ja liljaa, valkoista myskiä, patsulia Indonesiasta ja tonkapapua Brasiliasta. Omalla ihollani tämä on puhdas ja pehmeä myskituoksu. Verrattuna esim. Kiehl'sin Original Muskiin, joka on yksi lempparituoksuistani, on tämä selkeästi valkoisempi ja pesuainemaisempi. Oikein turvallinen ja miellyttävä hajuvesi. Jos tykkäät The Body Shopin White muskista, tykkäät tästäkin!


Patchouly Rose: "Tee aikamatka 60-luvulle!" En tiedä, miltä 60-luvulla tuoksui, mutta ainakin tämä tuoksu tuoksuu oikein hyvältä! Ruusua, myskiä, patsulia, bergamottia ja sitruunaa Norsunluurannikolta, sekä appelsiineja Floridasta. Ihanan vahva ja syvä tuoksu. Minulla enimmäkseen patsulinen ja myskinen ripauksella kukkaisuutta. Pehmeä ja kestävä. Suosikkini näistä kolmesta!


Flower Girl:  "Suloisen viaton parfyymi." No viaton on! Kuvaillaan gourmandiksi, mutta omalla ihollani tämä on kukkia, kukkia, kukkia. Äidilläni tässä tulee esiin paljon raikkaita nuotteja, mutta hänelläkään en haista vaniljaa, jota tuoksussa kuvauksen mukaan kuitenkin on. Mandariinia Italiasta, ruusuja, vaniljaa ja myskiä. Flower girl on raikas ja kesäinen tuoksu. Siitä tulee mieleen jokin tuoksu, jota serkkuni käytti 90-luvulla. Jälleen kerran turvallinen valinta, miellyttää varmasti vähän kaikkia. Näistä tämän kesto on huonoin.


Tuoksut ovat mielestäni yllättävän laadukkaita ja toden totta löytö! Niitä on moneen makuun, ja jotkut seokset ovat mukavan mielikuvituksellisia, mutta kuitenkin puhtaita ja yksinkertaisia. Minua jäi kuumottamaan vielä muutama, joten saatan palata saman hyllyn ääreen. Niin ja juu, hinta oli 7,95. Jos törmäät jossain Adopt'iin, pistäs nuuhkien. Minä yllätyin positiivisesti, kerrassaan. Tästä pääset Adopt'in suomenkielisille sivuille: KLIK. Sieltä löydät kaikki Suomessa myytävät tuoksut. Jälleenmyyjiä ei näytä olevan vielä monia, mutta toivottavasti tilanne muuttuu!

12 kommenttia:

  1. Oon kyllä itsekin melko nirso tuoksujen suhteen, mutta tämä tuoksusarja ainakin näin netin välityksellä vaikuttaa mielenkiintoiselta. Täytyy käydä nuuhkimassa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa! Halpa ja hyvä harvoin yhdistyvät tuoksuhyllyllä, mutta nämä ovat kyllä hintaansa nähden todellinen löytö!:)

      Poista
  2. Onpa mielenkiintoisia, tykkään noista pakkauksistakin, just sopivia käsilaukkuun. Ääh, mistähän näitä löytäs, pitää käydä kurkkaamassa onko missään 100km:n säteellä ketään myyvää tahoa. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. On ihanaa ostaa välillä pieniä pulloja, voi kokeilla useampaa ja ei pääse kyllästymään! Tulispas lisää jälleenmyyjiä, on tämä sen verran hauska konsepti!:)

      Poista
  3. Repesin tuolle Beyoncen tuoksu -jutulle xD Se muuten on totta!

    Hei nämä kiinnostavat ehdottomasti! Keskinen näköjään myy, ollaan sinne Isännän kanssa menossa kuukauden päästä. Ja toki Rauman Pikänpei on myös tuttu, koska Isännän sisko asuu Graumal ja me käydään siellä tämän tästä :) <3

    Tosi kiva kun kirjoitit näistä, hajuvesifriikahtanut kiittää :) <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näihinkin saattaa hurahtaa vähän..:D

      Kiva että tykkäsit!<3

      Poista
  4. Oooh, tuo White Musk voisi olla kiva, sillä tykkäsin siitä TBS:n versiosta. Kuopio näkyy olevan lähin missä tuota myydään ja pitääpä Halpa-Hallista käydä kurkkaamassa samalla, kun pengon Essencejä :D Viikonloppuna muutenkin ollaan menossa Matkukseen/Ikeaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on tosi samanlainen TBS:n myskituoksun kanssa! Mun iholla ehkä vähän pesuainemaisempi, mutta ei lainkaan huonolla tavalla.
      Kaksi kärpästä yhdellä iskulla! Kantsii nuuhkaista näitä, löytyy helmiä!:)

      Poista
  5. Kävin näitä tänään haistelemassa ja todellakin tuo Flower girl tuo mieleen jonkun tuoksun, mutta en kyllä keksi mäkään, että minkä. Yllättävän hyviä hintaisikseen, mutta valikoima on niin valtava, että miten sieltä muka mitään osaa ostaa :D :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mua ärsyttää, kun en saa päähäni, mitä tuoksua Flower girl muistuttaa! Menee yöunet melkein.. :D
      Valikoima tosiaan on iso, mutta hei, osta monta, eivät ole hinnan kirossa!;)

      Poista
    2. Kävin tänään Prismassa ihan sillä mielin, että ostan jonkun, mutta siellä oli käynyt kato! Ei ollut enää montakaan tuoksua jäljellä Vanille Ylang Ylangin olisin ostanut, mutta siitä oli enää vain testeri jäljellä. Toinen mikä oli kiva oli Patchouly tai Peche Jasmin. En muista kumpi se niistä oli, mutta sen alkutuoksu oli ihan kuin Bright Crystalissa!

      Poista
    3. Oho! No höh! Toivottavasti tulee uusi satsi. Näköjään on olleet suosittuja! Peche jasminia en muistakaan, Patchouly oli ihana, koska patsuli on aina ihanaa. :)

      Poista

Kiva kun kävit!