torstai 23. heinäkuuta 2015

Parental advisory - Explicit content!

Tänään pureudun Makeup Revolutionilta kaupanpäällisiksi saamaani I <3 Makeup Slogan palette "Parental Advisory" -version. (Hei kääk, ihan urpo muotoilu.) Paletti sisältää erilaisia nudesävyjä ja muutaman muunkin värin. Suuri osa napeista on hohtavia, mutta joukossa on muutama mattainenkin. Paletissa on yhteensä 36 nappia.


Sanon heti kättelyssä, että tämä on ihana! En olisi ikinä keksinyt ostaa tätä muuten vaan, eli todella onnekas sattuma, että tällaisen sai kaupantekijäisiksi. Parasta tässä ovat nämä shimmernapit. Ne ovat kermaisia ja superpigmenttisiä. Varsinkin nuo tummat sävyt, wou. Mattaiset eivät aivan yllä shimmerien tasolle, erityisesti vaaleimmat sävyt jäävät hiukan jälkeen. Vaan eipä siinä, veikkaan että hyvän pohjustajan alla nekin toimivat moitteettomasti. Alla swatchit, ei pohjustajaa. Yhdessä kuvassa valoa vähän liikaa, kuten huomaatte.


Nämä sävyt huutavat syksyä. Ylärivin vihreä ja alarivin punertavat sävyt sopivat pimeneviin iltoihin kuin luomivärinappi naamaan.


En ole vielä kokeillut näitä silmiini, ja ainoa pula on runsaudenpula. Mistä aloittaa? Nyt on ainakin varaa pelailla. Jospas vaikka rohkaistuisin käyttämään vinhoja yhdistelmiä. Tykkään isoista paleteista juuri siksi, että yhdistelymahdollisuudet ovat lähes rajattomia. Ah, tulee mieleen 10-vuotiaana joululahjaksi saamani iso luomiväripaletti, jota käyttelin suurella hartaudella. Tässä ei onneksi ole vaaleansinistä, joka oli silloin lempparini. Lasta sisälläni innostaa hologrammikansi. Oikeesti, hologrammi.

Paletilla on normaalisti hintaa vähän päälle 11 euroa, eli ei paha satsaus!

FUN FACT: Parental advisory -leima sai alkunsa, kun Tipper Gore kuuli tyttärensä kuuntelevan Princen Purple Rain -albumia ja kauhistui niin, että pisti alulle systeemin, jossa lautakunta kuuntelee levyjä ja kauhistelee. (Ah, triviaalitieto, elämäni sokeri!) Purple Rain taitaa olla ainoa tuolla leimalla leimattu levy hyllyssäni.


Mites sinulla, onko levyhyllyssäsi lapsille sopimattomia levyjä?

10 kommenttia:

 1. Aika randomit nuo siniset, kun muuten on niin neutraali paletti :D (Siniset kyllä näyttää nuissa swatcheissa ihan huikeailta!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No on! Mutta kai sininenkin on joillekin neutraali, köh?:D Mutta oli miten oli, upeita ne ovat!

   Poista
 2. On kyllä niin loistava kaupanpäällinen! :o Todellakin 11 euron arvoinen, hyvänlaatuisen oloisia nappeja. :)

  VastaaPoista
 3. Jestas upea värikirjo, hieno kaupanpäällinen ja jee Prince <3

  VastaaPoista
 4. Ihanan näköinen luomiväripaletti <3 :)

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. HOLOGRAMMI!!!! Ja on nämä luomiväritkin aikast ihania!:)

   Poista

Kiva kun kävit!