lauantai 18. heinäkuuta 2015

Hunajaiset hiukset

Lapsena mummulassa oli ihanaa hunajantuoksuista shampoota ja hoitoainetta. Muistan, kuinka sillä pestiin tukka saunassa. Olen aivan varma, että kyseessä oli Garnier Responsin hunajashampoo! Siksi ilahduin, kun kaupassa nappasimme ostoskoriin uudet Garnier Respons Honey Treasures -shampoon, hoitoaineen ja hiusnaamion. Ne oli pakko saada saunaan, koska niistä tuli mieleen mummula. Jos en aivan väärin muista, ovat pullotkin samanlaisia kuin 90-luvulla. Mainoksissa oli kolibri, muistaako kukaan?


Honey Treasures tuotteet on tarkoitettu heikoille ja kuluneille hiuksille. Ne sisältävät hunajaa sekä kuningatarhyytelö- ja propolisuutetta. Lainaus valmistajan sivuilta:

"Tuotteet ja niiden kevyt, voidemainen koostumus auttavat vahvistamaan, suojaamaan ja hoitamaan hiuksia. Tuloksena hoidetut, vahvemmat hiukset, jotka ovat paremmin suojattu ulkoisia vaikutuksia vastaan. Hiukset saavat kiiltoa, pehmeyttä ja sädehtivää kauneutta."



Siinäpä lupauksia, jotka iskivät minuun. Valittelinkin aiemmin, kuinka pääni on silkkaa hamppua. Tukkaa irtoaa tukkoina, ja jäljelle jäävä hius on kuivaa ja heikkoa. Ja totta tosiaan, nämä tuotteet hoitavat ja pehmentävät hiuksiani! Koostumus on ihanan kevyt eikä hius jää lähmäiseksi tai littanaksi. Shampoo pesee moitteettomasti, hoitoaine hulahtaa tukkaan heti, ja naamio on ihanaa hemmottelua. Naamion jäljiltä en voinut olla silittelemättä hiuksiani, niin pehmeät ne olivat. Ja se tuoksu! Hunajatuoksut ovat yleensä nounou, mutta näissä tuoksu on pehmeä ja jotenkin maitomainen. Nuuhkin hiuksiani nytkin.


Sanoinko jo, että nämä purnukat ovat suloisia! Tulee mieleen Nalle Puh. Kaksi peukkua minulta! 

8 kommenttia:

  1. Multa löytyy tuo hunajanaamio ja hunajafriikkinä tykkään sen tuoksusta! Ja totta, noista tulee ehkä vähän mieleen Nalle Puh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hunajatuoksut on yleensä liian makeita, mutta näissä se on todella ihana. Ja turvallinen, tulee lapsuus mieleen, kun nuuhkaisee hiuksia! :)

      Poista
  2. Aiemmin sanoin, että hunajanaamio on mun suosikki, mutta sitten testasin sitä avocado & shea butter naamiota, joka on mun mielestä vielä parempi :)

    VastaaPoista
  3. Näistä jää aivan ihana tuoksu hiuksiin, mikä kestää tosi pitkään :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! On ihanaa herätä aamulla, kun tukka tuoksuu hyvältä!:)

      Poista
  4. Ai että, oon hipeltänyt näitä kaupassa jo ties miten monta kertaa, ja jättänyt ostamatta kun mies on vähän äkäisesti vihjannut ettei se meinaa nytkään mahtua kylppäriin kaikkien puteleiden sekaan. Mutta kyllä mun nyt vaan on pakko ostaa nää testiin, jos ei muuten niin for science. Hunajan tuoksu on niin <3, ja tällaisia kehuja vielä! Pakko.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onneks mulla ei ole miestä, ei enää edes kämppistä, kommentoimassa! Saa täyttää hyllynsä just niin täyteen kun huvittaa!:D:D

      Ja ostat testiin, pitkätukkainen mieskin voisi tykätä hei! Yhteiseen hyvään!;)

      Poista

Kiva kun kävit!