keskiviikko 1. heinäkuuta 2015

Hairspiration

Olen todella kyllästynyt hiuksiini. Vaikka kuinka hoidan, ne ovat takkuiset ja elottomat. Leikkasin niitä hiukan itse näppärän ponnarikikan avulla (tsekkaa vaikkapa tästä!) mutta ne ovat silti vaan mälsät. Garnierin hunajanaamio, josta juttua myöhemmin, auttoi hieman, ja öljymuhittelutkin tarjoavat ensiapua, mutta minusta alkaa tuntua siltä, että ainoa apukeino on laillinen saksiminen.

Minun tekisi mieli lyhentää ihan reippaasti, mutta samalla pelkään, että pallonaama vain korostuu. Pehmeä lasku olisi lyhyt polkka, ja olenkin kaivellut interwebsistä inspiraatiokuvia, jotka läjäytän nyt tähän.


Pitkät polkat olisivat todellakin mukavuusalueellani, sillä tällaisia minulla on ollut usein. Pienikin muutos freesaa ilmettä aika paljon. Vasemmanpuoleinen leikkaus on hauska pienen sivusiilin ansiosta. Se tekee siitä erityisen, muttei liiaksi. Ihania ovat Kirsten Dunstin ja Emma Stonenkin hiukset. (Emma Stone<3)Oikeasti minua houkuttaisi leikkauttaa selkeästi lyhyemmät hiukset. Mieleni tekisi pitkästä aikaa otsistakin! Olen vähän sotkuisempien frisyyrien ystävä, ja kaikkein mälsintä on tuntikausien väkertäminen päivittäin. Tykkään siitä, että voin pestä, harjata, lisätä muotovaahtoa ja poistua ovesta. Tukkani on melko runsasta ja painavaa, joten pieni keventäminen ei ainakaan haittaisi. Otsatukka ei saa olla liian pitkä, koska silmälasit. 


Minua viehättää ajatus korvien näkymisestä, sillä tykkään korvistani, vaikka se kuulostaakin kummalliselta. Etenkin keskimmäinen malli on supersöpö. Monet näistä kampauksista ovat ihanan ysäreitä. Minulla oli mukulana aina polkkatukka ja otsis. 

En tiedä, sopisiko minulle noin lyhyet hiukset, sillä minulla ei ole kaulaa ollenkaan. Täytyy keskustella asiasta kampaajan kanssa. Jotain tarttis kuitenkin tehrä. 

Onko jollakulla muulla hinku saada muutosta tukkaan? Mitä olet ajatellut?6 kommenttia:

 1. Mulla tuppaa käymään aina niin, että jos on pitkät hiukset niin sitä alkaa haaveilemaan lyhyemmistä ja sama toisin päin :D Ja varsinkin silloin, jos näkee jollakin tosi kivan tukan, niin toki haluais itsellekin semmoisen. Ehkä pitäydyn silti pitkässä vielä, kun lyhyet pitäis olla aina kiharrettuna, että ne näyttäis mun päässä yhtään miltään :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama ongelma! Mun ikuinen tukkaihanteeni on Legolas, mutta olen joutunut toteamaan, että kun ei niin ei. Oma tukka on peikko, vaikka mitä tekisi. Nyt mulla on ollut pitkä sen verran pitkään (ehehe) että voisi kokeilla lyhkäsempää. Ainahan se kasvaa takaisin! ;)

   Poista
 2. Ei saa pistää noita polkkakuvia, itselläni ollut vähän samanlaisia aatoksia, mutta sitten mä kuitenkin rakastan näitä tylsiä pitkiä hiuksiani. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin minäkin, on ihanaa kun tukan voi vaan nostaa Pikku Myy -nutturalle (kampaus, joka mulla on n. 90% ajasta) mutta ainakin vähän haaveilen lyhkäsistä.. :))

   Poista
 3. Muutoksia on koettu monenlaisia ja olen huomannut omalta osaltani ettei kannata hirmuisesti muutella Aina olen tyytymätön, paitsi silloin harvoin kun on hyvä hiuspäivä. :) Sen olen huomannut, kun aina ennen oli pitkät hiukset, että nyt kun iän myötä piirteet alkaneet valumaan polkka on paras ja juuri peittää hieman leukaa ja omaa kaksaria. Eli polkka on täällä hyvä, mutta välillä tylsä vaihtoehto kun on aina sama.

  Nuo Kirsten Dunstin hiukset ovat hänellä jotenkin erityisen ihanat, pitkät hiukset olisivat hänellä jopa tylsemmät.

  Onnea tähän naisten ikuisuusprojektiin ja miten joillekin naisille sopii kaikki mallit ja värit. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi naisena olo on niin hankalaa?? No ei vaines, tää on kivaa. Oon aina ollut sitä mieltä, että kaikkea pitää kokeilla, ja joskus kannattaa myös yllättää itsensä. Ja tosiaan, Kirstenillä pitkä voisi olla tylsä. En tiedä, niin kaunis nainen, että vaikka olisi kalju, kuolaisin.

   Kiitos, ja samaa ihmettelen! Kadehdin naisia, jotka on kauniita kaljuina. Että jollakin on niin hyvät piirteet, ettei tukattomuus näytä oudolta. Makuja on myös monia, olen kuullut samaan hetkeen kahdelta eri ihmiseltä täysin päinvastaiset mielipiteet hiuksistani, joten loppuviimeksi pitää luottaa vaan omaan fiilikseen! :)

   Poista

Kiva kun kävit!