maanantai 29. kesäkuuta 2015

Vadelmaihme

Kun minä rakastun, rakastun palavasti! Tällä kertaa rakkauden kohteena ovat Lumenen Rasberry Miracle -huulipunat. En muista tarkalleen, milloin nämä on lanseerattu, mutta oli miten oli, ihania ovat.

Hylsyt ovat kulahtaneet kovassa käytössä, ja yksi puna on mennyt katki.
Punissa on aivan todella ihana koostumus: ne jättävät huulet mattapintaisiksi, mutta samalla liukkaiksi. Usein mattapunat tekevät huulista ihan korput, mutta Rasberry Miracle -punat tuntuvat kosteuttavilta. Punaa on helppo levittää huulille, ja jälki on peittävää. Pigmenttiä niissä on mielestäni juuri sopivasti. Plus tuoksu on raikkaan marjainen.

Ja nämä värit, ah.


03 Kukkiva maa on pehmeä vaaleanpunainen, jonka joukossa on hieman nudea. Täydellinen "my lips but better" -sävy.


10 Niityllä on heleä pinkki, ja toisia punia kiiltävämpi ja vaikeampi levittää siististi. Mutta väri on ihana, ja lopputulos todella herkullinen ja keveä.


09 Kesän odotus on kuvassa punaisempi mutta todellisuudessa kirkas oranssi. Taistelin kuvanmuokkausohjelman kanssa todella kauan, mutta no, uskokaa sanaa, kirkas oranssi se on!
Pidän itseäni ihan suht lahjakkaana huulipunaajana, mutta kas, nyt on menny yli laitojen, eikä asiaa auta katkennut puna. Hoh. 


06 Marjametsä on mielestäni enemmänkin korallinen kuin marjainen. Oli miten oli, se on todella freesi ja piristää väsähtänyttä naamaa. Tämä onkin tämänhetkinen suosikkipunani, se sopii asuun kuin asuun ja kirkastaa ilmeen.

Tuntuu, että tällä hetkellä en oikein muita punia käytäkkään. Ja kun kerran on kyse Lumenesta, eivät nämä(kään) punat ole hinnan kirossa; punalla on hintaa n. 12€. Sanoisin, että hyvä diili. Ja tosiaan, sävyjä on moneen makuun. Mutta olisipas kivaa saada vielä oikein tumma viininpunainen valikoimiin. Hep Lumene!

Ja päivän biisi on Princen "Rasberry Beret." Koska duh.


Ps. Näiden huulipunakuvien ottaminen on ärsyttävää. Pitäisi keksiä joku parempi ratkaisu. Idiksiä otetaan vastaan!

7 kommenttia:

  1. Täälläkin yksi rakastunut Lumenen puniin, niissä ihania sävyjä ja tykkään todella paljon tuosta pinkistä hylsystä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, nämä hylsyt on ihanan yksinkertaisia, ja tuo väri on vaan söpö. <3

      Poista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  3. Apua, mitä sävyjä <3 Lumpulla on kyllä ollut kautta aikojen ihania huulipunia :)

    Hei muuten, Isännän sisko oli ollut teidän konsertissa viime pe ja kehui teidät maasta taivaaseen :) Kerroin, että tiedän sinut siitä yhtyeestänne, koska nämä blogihommat ja sitten kävi ilmi, että olit käynyt juttelemassa kälyni ystävän kanssa kenen kanssa hän oli ollut teitä kuuntelemassa (koska ilmeisesti kälyni ystävä on myös sinun ystäväsi?) :D pieni on maailma! (ja ihanan sekavasti osasin selittää, näköjään :D )

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lumenen punat on tehty suomalaisille naisille ja sen huomaa. Värit ovat niin mairittelevia!

      Ja woot, eikä!! Totisesti pieni maailma!! Siistiä! :D

      Poista

Kiva kun kävit!