sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

OMGuerlain

Hellou! Juhannuksen juhlahumusta (kasvavan vatsakummun päällä on kulho irtokarkkeja ja telkkarista katsotaan Simpsoneita, että sellaista juhlahumua..:D) on hyvä palata sorvin ääreen. Tauko venähti jälleen kerran elämän liikkuvien tekijöiden takia, mutta liikkukoot, on taas asiaa.

Minulle harvoin käy munkki meikkiostoksilla. Mutta nyt sain niin mehukkaan munkin (hillolla JA vaniljakreemillä) että voi morjes.

Ja tässä hän on:


Guerlainin Colour fusion eyeshadow -duo, sävy 01 Two rock. Upea, upea, upea! Paletti on pakattu painavaan kullanväriseen hylsyyn, joka on pakattu ylelliseen samettiseen pussukkaan. Ja mitkä sävyt! Ihanat napit: vaalea virheä ja hohtava, glitterinen musta. Laatu on, ylläri, Guerlainia. Alla swatchit, alla ei ole pohjustajaa.


Niin, ja se munkkiosuus: maksoin tästä 24 euroa. Okei, onhan se enemmän kuin mitä yleensä maksan meikeistä, mutta en voinut itselleni mitään. 

Niin kaunis. Niin ylellinen. Rakastan Guerlainia. 

7 kommenttia:

 1. Vau, onpa upeat sävyt tässä! Ja pakkauskin on nätti kuin karkki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niinpä! Mä vaan pitelen tätä ja ihailen.. :)

   Poista
 2. OI KYLLÄ. Toistan, OI KYLLÄ. Guerlain on mun heikkous nro 1, ja kaikki ale-Guerlain on aina kannattavaa. :D

  (Hienosti tälleen melkein kuukauden jäljessä riehun sun kommenttiboksissa..)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saa riehua! Tämä on crazy zone! :D

   Mä en melkein tohdi käyttää tätä, koska en ole sen arvoinen ja ihana pinta kuluu! Mä sain sellaisen Guerlain-passin, johon saa jokaisesta ostoksesta leiman, ja oisko 10:n tuotteen jälkeen saa jotain ilmaiseksi. Jospas tulisi vauhtia näihin Guerlain-haalintoihin.. (Hope not, opiskelijabudjetti ja silleen!:D:D)

   Poista
  2. Oo, Guerlain- passi! Mulla on kanssa, ja oon hirveellä riemulla täytellyt sitä :'D Muthei, käyttöön vaan! Mä säästelin mun ekoja Guerlain- ostoksia kun en halunnut että nätti pinta kuluu, mutta ei niistä siellä laatikossa lopulta iloa ollut. OLET SEN ARVOINEN!

   Poista

Kiva kun kävit!