maanantai 3. elokuuta 2015

Heinäkuun lempparit

Hei, hei "helteinen" heinäkuu! Iltaisin ilmassa tuoksuu jo syksy, ja alan vähitellen kaivata neuleita, vahvoja tuoksuja ja tummia huulipunia. Saas nähdä, millainen keli meitä suosii elokuussa.

On aika kaivaa esiin menneen kuukauden lempparit. Heinäkuussa nautin kaikesta raikkaasta ja helposta, koska lomalla kotioloissa on kivaa vain ottaa iisimmin.


Lumene Koivu & Hunaja -vartaloemulsio. Kesä pullossa! Tämän tuoksu on ihana, raikas ja ehdottomasti koivuinen. Melkein kuin vastaa nuuhkisi! Myös kosteutustehot ovat oivalliset, voide imeytyy nopsaan ja jättää jälkeensä mukavan raikkaan tunteen. Superkuivalle iholle en suosittele, mutta meille normaali-ihoisille tämä on mitä passelein kosteuttaja. Saunan jälkeen kun tätä sivelee iholleen, ah Suomen kesä (tai siis tänä kesänä mielikuvituskesä.)


Makeup Revolution I tint my brows - Light medium on todella hyvä kulmageeli. Se antaa väriä just sopivasti, ja suitsii breshnevini siisteiksi. Tätä tulen hankkimaan vielä lisää.


Lumene Arctic Aqua sävyttävä päivävoide. Kesäkuussa tykkäsin kevyestä meikkipohjasta, mutta heinäkuussa tykkäsin vielä kevyemmästä. Koska ihoni on ollut kaiken stressin keskellä yllättävän suosiollinen, olen levittänyt kasvoilleni sävyttävää päivävoidetta, joka tekee ihon pinnasta kuulaan ja vähän tasaisemman värisen. Lisäpeittoa kaipaaviin kohtiin taputtelen Essencen peitevoidetta. Voiteessa on myös (opportunistinen) aurinkosuoja.


Nivea Creme. Silmänympärykseni ovat olleet jokseenkin erikoisen kuivat. Ensimmäiset juonteetkin näkyvät. Niin moni on hehkuttanut Nivean sinisen rasvan olevan mitä parhain silmänympäryksille, että päätin kokeilla. Ja totta tosiaan, voide toimii! Plussaa somasta rasiasta.


Essencen vedenkestävä Lash mania -ripsari oli kuukauden positiivinen yllättäjä; edullinen maskara, jolla saa nätit ja erotellut ripset.


Garnierin hunajaista Respons-naamiota hehkuttelinkin jo, ja se on yhäkin ihana. Hiukseni, tai siis se mitä niistä on jäljellä, tykkäävät.


Adopt' -tuoksuista kirjoittelinkin aikaisemmin. Heinäkuussa mieleni teki sitruksia, ja nappasin maidonhakureissulla mukaani Agrumes boisés -hajuveden, joka on puinen sitrustuoksu. Se on raikas ja ihanan sitruksinen, sellainen pullotettu aurinko sadepäivinä.


Heinäkuun ehdoton lemppari on kuitenkin ollut neljä ihanaa kissanpoikaa. Talo on täynnä vilskettä ja vilinää. Viikon kuluttua lapset luovutetaan uusiin koteihin, ja täytyy sanoa, etten pidä siitä yhtään. Onneksi niiden tulevat kodit ovat hyviä ja turvallisia. 



Heinäkuun lempparibiisi oli Foo Fightersin "Times like these." Kappaleen teksti osuu ja uppoaa. 



Mistäs sinä tykkäsit heinäkuussa?

8 kommenttia:

  1. Kissinpentuja! <3
    Tuo Lashmania yllätti mutkin hyvyydellään. :)

    VastaaPoista
  2. <3
    Aivan loistava maskara hinta-laatusuhteeltaan!

    VastaaPoista
  3. Älä kaiva vielä villapaitoja esille :D nyt alkaa ne helteet!

    Nivea on ihan paras sy-voide ♥ :) ja riittoista sekä edullinen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hä, eikä!! Mä olin jo päässyt yli koko kesäajatuksesta, ei nyt enää..! :D:D

      Mä olen tosi mielissäni tuosta Niveasta. Jotenkin sellanen "sukupolvien jatkumo" -fiilis tulee. :)<3

      Poista
    2. http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1438648669812.html

      Uskottava se on jos kerran lehdessä niin lukee :D

      Poista

Kiva kun kävit!