keskiviikko 19. elokuuta 2015

Voldemort?

Tänään huumoriotos arkistojen kätköistä. Koska nyt jos koskaan pitää nauraa, muuten alkaa viirata.
Eräänä sunnuntaina Herran vuonna 1 ja 2 olin ystäväni kanssa tuoksuostoksilla. Koska Guerlainin Habit Rouge oli varattu minulle, hähää, pohdiskelimme, olisiko saman talon toinen monumentti mistään kotoisin. HR:n kanssa samanlaiseen pulloon pakattu "Vetiver" on klassikko, joka kuulemma kuuluu ainakin Helena Lindgrenin suosikkeihin. Vetiver julkaistiin 1959, ja siinä on muun muassa sitruksia santelipuuta, tupakkaa, muskottipähkinää, pippuria, nahkaa, tonkapapua ja, tadaa, vetiveriä. Minähän innostuin, koska tykkään erityisesti tupakasta, tonkapavusta, nahasta, santelipuusta ja sitruksista. Ajattelin, että Vetiver on varmasti raikas ja erityinen tuoksu. Ystäväni suihkautti tuoksua ranteeseensa.
Kuva: theperfumebaseline.com

No oho, kuulkaas! Vetiver herätti epäilyksemme jo paperitestin aikana. Mutta riskejähän on otettava jne. Ensimiete: ei helv... Toinen miete: mitäää? Kolmas miete: ei, ei, ei. Pitkään pohdiskeltiin. Kun alun tolkuton vihreys alkoi pyöristyä, alta paljastui muskottipähkinää. Yhdistettynä vetiveriin siinä on jotain liimamaista. Vetiverissä on myös jokin metallinen pohjavire. Se tuoksui jotenkin luonnottomalta. Se oli kaikenkaikkiaan niin mielenkiintoinen hajuvesi, ettei kumpikaan saanut oikein otetta siitä. Mitä ihmettä? Kuka tuoksuu tältä?
Vastaus saatiin kasaan puolen tunnin kauhistelun (ja epäonnistuneen poistamisyrityksen) jälkeen: tämä on niin Voldemortin parfyymi! Tältä Tiedät-kai-kuka, Hän-joka-jääköön-nimeämättä, Pimeyden Lordi, Kuoleman lento, tuoksuu. 'Nuff said. Olen käynyt nuuhkimassa Vetiveriä moneen otteeseen ensitapaamisen jälkeen, ja mielikuvasta on vaikea päästä eroon. Kyllä, Voldemort.

Kuva: static.comicvine.com
Kiehtova parfyymi, kerrassaan! Että siitä vaan, jos haluat tuoksua pahikselta; ihailen sinua varauksetta! Itselläni ei pokkaa tuollaiseen tuoksuun ole. Guerlainin Vetiver - a scent for the evil in you.

Miltäköhän Sauron tuoksuu?

8 kommenttia:

 1. :D :D :D Kuulostaa todella erikoiselta. Metallinen pohjavivahde?!? Pakko varmaan tuoksutella tuota joskus. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mun nenääni se oli todella voimakas. En osaa sanoa, onko se ihan yleinen juttu, vai oliko se kaverin ihon kemioita. Ja tos moni kehuu, että ihana vihreä ja freesi tuoksu, mutta mä lähinnä haistoin vaan kaikkea kieroutunutta.. :D:D:D

   Poista
 2. Päivän naurut, kiitos tästä! :D Täytyy haistella jos tähän joskus törmään!

  VastaaPoista
 3. En ole minäkään tainnut (muistaakseni) tätä klassikkoa nuuhkia. Nyt irtosi kyllä semmoinenkin tuoksukuvaus, että pakkohan tää on sniffailla jos joskus kohdalle osuu! ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, jengihän innostuu! Kohta alkavat Potteristit kiikuttaa kassalle Vetiveriä!:D

   Poista

Kiva kun kävit!