maanantai 9. maaliskuuta 2015

Cinnamon girl

Rakastan pullaa! Erityinen paikka sydämessäni on kunnolla maustetulla, mehevällä korvapuustilla. Parhaita saa itse leipomalla, sillä juuri uunista tullut pulla ja kylmä täysmaito... Jotain Jumalaan liittyvää ja silleen.


Yksi pullan ehdottomasti ihanimpia attribuutteja ovat ne mausteet, etenkin kaneli. Käytän kanelia runsain mitoin, lisään sitä aamupuuroon ja useisiin leivonnaisiin. Siksi ihastuin Korresin Vanilla-Cinnamon vartalovoiteeseen. Ihanaa vaniljaa ja mausteista kanelia koko vartalolle. Tuoksu jää ihanasti ihoon kiinni, ei liikaa, ei liian vähän.


Voide on sopivan täyteläistä, mutta imeytyy nopsaan. Siinä on muun muassa rakastamaani manteliöljyä ja karitevoita. Inciin tästä. Iho tuntuu levittämisen jälkeen suloisen pehmoiselta. Vaikka omistan useita vartalovoiteita, on tämä kiilannut ykkössijoille, ja tuubi on miltei tyhjä vain parin kuukauden jälkeen. Kertoo jotain.

Mietin jo, mitä ihanaa Korresin vartalotuotetta kokeilisin seuraavaksi. Guava-vartalovoikin loppui juuri tänään. Sitä en ole jostain syystä blogissa kehunut, mutta kuivaihoinen kaverini: hanki se itsellesi. Heti. (Insert subliminal code.)

Päivän biisi on Neil Youngin "Cinnamon girl" kuten otsikko paljastikin jo.



Nyt päällimmäinen fiilis on pullanhimo. Toivottavasti en ohita tänään leipomoa.

8 kommenttia:

  1. Kamala kun upes tän jälkeen tekee mieli pullaa :D Tuore pulla ja kylmä maito on parasta ikinä! Mun suosikki on muuten tuo kardemumma mausteissa, laitan sitä pullaan reilulla kädellä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No älä! Ehkä tuo pullakuva oli vähän liikaa... :) Kardemumma on mun toinen suosikki, sitäkin on oltava paljon.

      Poista
  2. Arvaa vaan iskikö merkittävä pullanhimo. ;) Korres on muuten aivan ihana merkki. Nimenomaan käytän paljon vartalotuotteita. Tuoksuvat niin hyvälle ja sopivat herkälle iholle.

    Aurinkoa viikkoon. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anteeksi! :D Tässä juuri puntaroin, onko kouluni lähellä missään leipomoa tai kahvilaa, josta saisi pullaa.

      Olen tullut aivan Korres-uskoon. On yllättävää, että niinkin voimakkaan tuoksuiset tuotteet sopivat herkälle iholle, mutta niin vaan sopivat. Kaikki hypistelemäni tuotteet tuoksuvat jumalaiselta. Kaikki!

      Kiitos samoin! <3

      Poista
  3. Kiitos, kun kävit jättämässä kommentin mun blogiin.:) Löysin sitä kautta tieni tänne, ja aion ehdottomasti jäädä seuraamaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos itsellesi! Uusien blogien löytäminen on aina valtavan hauskaa! :) Tervetuloa mukaan!

      Poista
  4. Ai herramunvereni miten ihanan näköisiä pullia! Et viitteis tulla leipomaan meillekin? ;) <3

    Sun blogin s-postissa olisi sulle viestiä ;) käyppä kattomassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, oon oikeastaan tuurileipoja; joka toinen satsi onnistuu, joka toinen ei. :D

      (Mutta pulla on <3)

      Poista

Kiva kun kävit!