maanantai 2. maaliskuuta 2015

Päätä myöten pehmoinen

Hiukseni ovat kuivat ja takkuuntuvat. Taistelen jatkuvasti raivostuttavien takkupaakkujen kanssa, ja tuntuu, että pää on pelkkää hamppua. Varsinkin hennaamisen jälkeen hius on karheaa. Ei siinä, hiusihanteeni ei ole kiiltävä ja suora, vaan enemmänkin surffibeibe meets peikko. Haltiatukka siintää haaveissa, mutta taitaa jäädäkin haaveeksi.

Apuuni ovat rientäneet Tangle Teezer ja hillitön määrä hoitoainetta. Sain Korresilta testiin kuiville ja vahingoittuneille hiuksille tarkoitetun Almond & Linseed -hoitoaineen. Sen sisältämät manteli ja pellavansiemenet (tai varmaankin niistä uutettu öljy...) kosteuttavat ja uudistavat. Lisäksi hoitsikassa on B5-, ja B3-vitamiineja, jotka lisäävät kiiltoa, hiusten joustavuutta, suojaavat ja vahvistavat hiusta. Muista ominaisuuksista voit lukea tämän linkin takaa: KLIK.


No, lunastaako tämä hoitoaine lupauksensa? Kyllä minun mielestäni. Se kosteuttaa, muttei latista hiusta, mikä johtunee siitä, että silikonit loistavat poissaolollaan. Kaikkein kuivimpaan hamppuun en usko tuotteen kykenevän, mutta se ehkäisee hillitöntä takkuamista. Hiukseni ovat pehmeät ja helposti kammattavat, mutta silti mukavan runsaat. Tuotteessa on voimakas tuoksu, joka jakanee mielipiteet. Itse pidän siitä, tosin pienen totuttelun jälkeen. Kiitosta on annettava myös näppärästä tuubista. Inhoan pakkauksia, joista tuotetta on vaikeaa saada ulos.

Jos haluan tuotteesta vieläkin kosteuttavamman, lisään siihen manteliöljyä ja muhitan sitä pitempään.Päivän biisi on Joni Mitchellin "The Boho dance." Musiikkia, jonka tahtiin on kiva heilutella tukkaa.


Tuote saatu blogin kautta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!