tiistai 17. maaliskuuta 2015

Kevätvirsiä viidakko kaikaa; eli ihan kiva tiistai

Helei! Siltä tuntuu sydämessä, kun ulkona paistaa aurinko ja kadut ovat kuivat. Tämän viikon agendana onkin löytää hyvä pyörähuoltamo ja huollattaa maantienkiitäjäni. Aion myös syödä jäätelöä ulkona joku päivä, olen jo päättänyt sen!

Tämä oli harvinaisen kiva tiistai. Aamulla heräsin auringonpaisteeseen, ja puurokin maistui paremmalta kun vähän häikäisi.


Tänään otin käyttöön uudet Vanssit ja nostin nenälle hassut aurinkolasit. Ulkona ei tarvinnut edes kaulahuivia. Score! Mukavan päivän hengessä olivat myös hiukseni, ne vain laskeutuivat täydellisesti, kerrankin.Lounaaksi söin sushia. Helsingissä on nykyään muutama todella hyvä sushirafla, mutta tämä Hanko-sushi on mielestäni sangen keskinkertainen. Maha tuli silti täyteen, ja jasmiinitee oli herkullista.


Hain myös postista paketin Makeup Academylta, näistä tulee juttua piakkoin.


Tämän kevään soundtrack on kamupainotteinen, joukkoon mahtuu myös Coldplayta (olen kuunnellut Ghost Storiesia aika paljon.) Gjallarhorn on maailman ihanin, uskokaa pois!


Loppupäivän vietin uuden rakkauteni ääressä. Ostin Yamahan CP-40 keikkapianon viikko sitten, ja elämme selkeästi honeymoon-vaihetta. Katsokaa sitä, ah.

Päivän biisi on Coldplayn ihana "Ink."


Mitä sulle kuuluu tänään? Oliko kiva tiistai? :)

Muistakaa tsekata meitsi Instagramissa nimellä @fannilaurella.

(Kaiken ikävän keskellä tällaisten kivojen päivien merkitys on aika iso. Ne luovat uskoa siihen, että elämä ihan oikeasti voittaa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!