keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Väripommi!

Värjättyjen hiusten ylläpito on ihan hanurista. Ei sitä voi oikein muuten kuvailla. Hennatut hiukset pysyvät hyvännäköisinä pitempään, eikä väri haalistu samalla tavoin kuin peruskestoväreillä värjätyt hiukset. Välillä on kuitenkin mukava saada piristystä päähän, ja siihe omiaan ovat sävytety hoitonaamiot.

Olen kokeillut monenlaista, mutta yksi on toistaiseksi ylitse muiden: i-D hairin Colour Bomb, sävyssä Shiny copper. Se on todella intensiivistä tavaraa! Se antaa hiuksille sävyä, ja samalla hoitaa niitä. Juurikasvuun se ei sentään kykene, mikä on harmi, olisi hauska pidentää värjäysvälejä. Colour Bomb on kuitenkin mainio tapa ylläpitää väriä. Sävyvalikoima on mukava, ainoastaan shokkivärit puuttuvat. Hintakin on semiokei, vähän päälle 15 euroa, riippuen ostopaikasta.

Pumpulipupu Tigeristä, in case you wonder.
Kannattaa käyttää hansikkaita kun tätä levittää hiuksiinsa, ellei tykkää värillisistä käsistä.

Aine on miltei mustaa, ja näyttää kivasti hyytyneeltä vereltä. Tuoksu on neutraali, ehkä hieman kukkainen. Oikein miellyttävä. 

Väripommeista tuli mieleeni, että olen lapsuudesta asti haaveillut pääseväni osallistumaan intialaiseen Holi-juhlaan. Täytyisi vaan ajoittaa matka maaliskuuhun. Ehkä vielä joskus...

Päivän biisi on Donovanin "The Lullaby of Spring" koska keväthän on täällä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!