maanantai 16. maaliskuuta 2015

Suloinen seikkailuvoide

Heti kun julkaisin kirjoituksen tuosta Burt's Beesin kasvoputsarista ja pohdiskelin lähemmän tuttavuuden tekemistä merkin kanssa, tajusin, että onhan minulla lisää Pertin tuotteita. Meinaan pikkuveljen tyttöystävä (eli kälynplanttu, kuten häntä keskusteluissa kunnioittavasti kutsun...) toi minulle joululahjaksi ihanan Miracle Salven, ranskaksi Balme miraculeux (kuulostaa ihan Asterix-hahmolta!:D)


Kuten tuo kasvoputsari, sisältää tämä ihmesalvakin sikana erilaisia öljyjä. Incin kärjessä heiluvat oliiviöljy, mehiläsvaha ja kurpitsansiemenöljy.  Voiteessa on myös proteiinipitoista siitepölyä, joka sitoo kosteutta. Tuhti seos lupaa kosteuttaa ihoa ja hiuksia. "No more weather-weary hair and skin during your outdoor adventure!" seisoo pakkauksessa. Suloista! Seikkailuvoide! Voide kuuluu ilmeisesti Burtin "Outdoor"-tuotesarjaan. Entinen rangeri sulaa ihastuksesta!

Malttamaton ja huono bloggaaja kaivaa tavaraa ulos ennen kuvaamista. 

Tuoksuton salva on todellinen kosteuspommi. Käteni ovat talvisin aivan kammottavat, ja tämä voide paransi ne silmänräpäyksessä. Myös rohtuneet huulet, kuivat kyynärpäät ja kaikenmaailman iholäntit hoituvat tämän avulla. Hiuksiin en ole tätä vielä rohjennut kokeilla, mutta ehkäpä sipaisen tätä kuiviin latvoihin seuraavan kriisin yllättäessä. Salva on kiinteää, ja todella riittoisaa. Kuiva iho imaisee sen sekunneissa, mutta olen silti käyttänyt sitä lähinnä iltaisin ennen nukkumaanmenoa.


Tuote on 100% luonnollinen ja siinä loikkii pupumerkki. Sillä on myös Natural Products associationin sertifikaatti. Ja luonnollisesti supersoma pakkaus. En vain pääse yli siitä, miten ihania Burt's Beesin pakkaukset ovat. Haluaisin haalia ne kaikki.

Burt's Beesiä saa Suomesta ainakin Helsingin Stockmannilta ja nettikaupasta, http://iloveburt.fi/

Kiitos Jemppu, tämä oli hyvä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!