torstai 26. maaliskuuta 2015

Nuuh nuuh! Nam, päärynää!

Ehdoton lempparini Korresilta on tämä: Peonia Vanilla Amber Pear-hajuvesi. Ylläri, tiedän. Yleensä en edes välitä kovin hedelmäisistä tuoksuista, mutta tässä oli jotakin, mikä vangitsi minut heti. Minun tekisi suorastaan mieli syödä ranteeni, kun nuuhkin tätä. Kannibalismi ei kuitenkaan ole meikäläisen niche, joten tyydyn nuuhkuttelemaan.

Tuoksua kuvaillaan kukkais-hedelmäiseksi ja naiselliseksi. Ja sitä se todella on, kunnon feminiinipommi. Pakkausta myöten kaunis tuoksu.


Tässä suoraan Fragranticasta napattu listaus tuoksunuoteista:

Top notes: bergamot, red apple, pear
Middle notes: peach, rose, peony, sage, patchouli, jasmine
Base notes: musk, amber, sandalwood, vanilla

Nyt kun lueskelen tuota listausta, en olekaan yllättynyt, että tykkään tästä tuoksusta. Santelipuu, vanilja, myski ja patsuli ovat suuria rakkauksiani, aina.


Tuoksu on melkein täysin luonnollinen, 88.5% luonnollista alkuperää. Tämä saattaa olla syy siihen, että tuoksun kesto ei ole mikään huikea. Se onkin ainut miinus. Itse tykkään, että tuoksun tulisi kestää edes viisi tuntia ilman lisäilyä. Mutta koska tuoksu on herkku, ei lisäily juurikaan haittaa. Vahvuudeltaan se on eau de toilette.

Korresin tuoksut ovat kaikki hyviä ja tavallaan omintakeisia. Ehkä siksi, että ne ovat tosi simppeleitä. Suosittelen tuoksuttelemaan, uskon että tuoksuja löytyy moneen makuun. Hintaa tällä tuoksulla on vain muutama kymppi. Myös Korresin miestentuoksut ovat ihania!

Ps. Otsikko on kenties koko blogihistoriani typerin. Hähää.

2 kommenttia:

  1. Otsikko on oikein osuva, sillä Korresin tuoksut ovat toinen toistaan ihanampia. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin ovat! Jokaisessa on jotain erityistä! Nyt tekisi mieli koklata miestenosastolta tuoksuja, nekin vaikuttivat aivan mielettömiltä! :)

      Poista

Kiva kun kävit!