torstai 12. maaliskuuta 2015

The Caitlin Moran -look

Caitlin Moran on todellinen idoli! Suorapuheinen ja ärhäkkä feministi, hauska, fiksu, ja vielä hitsin hyvännäköinen. Kuinka olla nainen -kirja pitäisi mielestäni löytyä jokaisen naisen kirjahyllystä, niin loistavaa tekstiä se on. En ole pitkään aikaan ollut näin innoissani mistään kirjasta. Ehkä Sormusten Herroista, mutta niistä olen aina innoissani.

Caitlinilla on tunnistettava, omintakeinen tapa meikata ja laittaa hiuksia. Periaate taitaa olla "enemmän on enemmän", ainakin silmämeikin ja tukan volyymin suhteen. Olen huomannut hänen käyttävän useasti vihreää luomiväriä paksujen kissarajausten kanssa. Tästä sainkin inspiraation eilisen meikkiin.


Pohjat on tehty jälleen kerran Lumenen CC:llä ja Rimmelin kivipuuterilla, joka muuten on edullinen ja todella hyvä. Tummat silmänaluset peitin mainiolla elfin peitevärillä. Poskilla on Benecosin ikivanhaa poskipunaa, kulmat laitettu Lumenen kulmavahalla. 


Pohjustin luomet sillä Elfin peitevärillä. Luomiväri on Wet'n'Wildin todella iäkkäästä paletista, jonka nimi on kulunut jo pois. En ollut muistanutkaan, että se on näin ihana. Luomivakoon vetäisin MACin Veluxe pearl -luomiväriä, sävyssä A53 Deep Cravings. Lisäksi häivyttelin koko komeuta Yves Rocherin monoluomivärillä, sävy 101 Rose thé mat. Ja nyt seuraa se todella nolo osuus: rajaukset tein GOSHin nestemäisellä linerilla, jonka olen ostanut todella kauan sitten. Tiedän, ällöttävää. En kuitenkaan ole löytänyt yhtä kestävää rajausväriä, ja mielestäni tätä kyseistä mallia ei enää myydä. Saa vinkata kestäviä eyelinereita. Ripsarina Isadoran Build-up maskara.


Huulilla simppelisti Hurraw! kirsikkarasvaa. 

(Kun valitin talvella, että kuvaaminen on hankalaa, niin valitan nytkin; liian kirkkaassa valossa kuvista tulee, no, tällaisia. Apua.)

Tämä look oli minulle aika vieras, muttei kuitenkaan täysin ufo. Taidan alkaa käyttää enemmän värikästä luomiväriä. Hitsi, se piristää. Meikkityylillä on valtava vaikutus koko olemiseen; tunsin itseni ihan erilaiseksi ihmiseksi. Hauskaa. Sitäpaitsi, kukaan ei katso silmäpussejasi kun luomesi ovat värikkäät.

(Vaikka tietty, bags under my eyes are Chanel.)

Loppuun sitaatti Caitlinilta:

"What is feminism? Simply the belief that women should be as free as men, however nuts, dim, deluded, badly dressed, fat, receding, lazy, and smug they might be."

Onko Caitlin Moran tuttu? Mitä mieltä olet feminismistä ylipäätään? Oletko löytänyt todella kestävää eyelineria? 

3 kommenttia:

 1. Ihanan pirteän värinen meikki ja kauniit häivytykset, sopii tosi hyvin punaiseen tukkaan! Mäkin onnistuin tänään silmämeikin suhteen, mut sitten tasapainotin homman hurjastelemalla aurinkopuuterin ja poskipunan kanssa siihen malliin, että puoli naamaa näyttää lähinnä auringossa palaneelta. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Yllätyin itsekin siitä, miten hyvin tämä sopi.

   Ja joo, mulla on usein sama ongelma: ensin tekee kauniit silmämeikit, ja sitten tekeekin jonkun ihan älyttömän mokan, kuten räpsyttelee liian aikaisin. :D Ja olen todennut, että aina kun meikkaan silmät, tulen itkemään jossain vaiheessa päivää. Tässä on joku syy-seuraussuhde, jota en vaan tajua.....

   Poista
  2. Toivottavasti eilinen oli poikkeus sääntöön! :) Mä yleensä tökkään itseäni klassisesti ripsivärillä silmään, ja voin kertoa, että piilarit vielä maksimoi sen "kaikki padot auki" -efektin.

   Poista

Kiva kun kävit!