tiistai 15. syyskuuta 2015

Dark sparkles

Ihan tyhmä otsikko, mutta se kuvaa lauantaista meikkiäni. Juhlimme ystäväni tohtoriutta tunnelmallisesti puutarhassa, ja pukukoodi oli fancy. Koska olen ehdottomasti mieluummin överit kuin vajarit -tyypin ihminen, päätin ottaa isot paukut käyttöön. Yllättäen pukeuduin mustaan pitsiin ja hopeakoruröykkiöihin. Halusin silmiin samaa tunnelmaa, joten korkkasin vihdoinkin sen Guerlainin paletin. Ah ja voih ja oich. Se on ihanaaaacjnsak,qaö.-d......



Pohjustin luomet ikivanhalla Maybellinen mustalla geelieyelinerilla, josta yllättäen irtosi vielä väriä. Lopputulos ei ollut ykösellä siisti, joten jouduin vähän työstämään väriä. Kun lopulta sain värin luomille haluamaani muotoon, aloin sivellä päälle mustasta napista väriä. Sävy on aivan uskomattoman kaunis kimalteleva musta. Ehkä inasen verran liian kermainen, koska väriä menee hukkaan aika paljon. Harjasin ripsiin mustaa maskaraa ja vetelin alarajaukset mustalla vedenkestävällä kynällä.





Pidin muun meikin suht minimalistisena. Maalasin kynnet Gina Tricotin Punk-lakalla, joka mätsäsi kivasti silmämeikin kanssa.  Tukka roikkui, en saanut sitä mihinkään asentoon.


Ja naama pysyi kuosissa myöhään yöhön. Saavutus! 

4 kommenttia:

Kiva kun kävit!