maanantai 7. syyskuuta 2015

Hiilinaama

Pidän suuresti Freemanin tuotteista. Ne ovat toimivia, hauskoja, eikä niitä ole testattu eläinkokeilla (ei siinä, ettenkö ostaisi välillä eläimillä testattua kosmetiikkaa, mutta tokihan testaamattomuus on plussaa!) Olen jo pitkään halunnut kokeilla Freemanin Facial Polishing Mask Charcoal & Black Sugar -naamiota. En ole kuitenkaan löytänyt sitä Sokokselta enkä Stockkalta. Essence-hakumatkalla Porin Halpa-Hallissa löysin tuubin ja nappasin sen mukaani.


Kasvonaamio toimii kahdella tavalla: ensin sitä levitetään iholle naamioksi, ja vaikutusajan jälkeen sillä kuoritaan iho. Naamio on itsestäänlämpiävä, mikä tuntuu mukavalta - tosin saunassa naama tuntuu palavan, joten en suosittele. Naamiossa on aktiivihiiltä, joka imee ihosta rasvaa ja epäpuhtauksia. Kuorintaa avittaa sokeri, ja ihosta tulee puhdas ja pehmeä. Verrattuna suosimiini savinaamioihin iho ei jää lainkaan kuivaksi. Pidän ehkä enemmän savinaamioiden jättämästä tunteesta, ja mielestäni ne putsaavat ihon paremmin. Mutta ei tämäkään naamio ole pöhkömpi. Sokerin takia sitä on haastava levittää iholle tasaisesti, sillä se on naamiossa suurina kiteinä. Mutta pienellä taputtelulla homma onnistuu ihan mukavasti. Tuotteen tuoksu on muuten yllättävän maskuliininen. Siksi voin suositella tätä myös miehille. Argh ja yarr, mustaa ja miehekästä!

Mahdollisesti luotaantyöntävin kuva blogissani ikinä. 
Kuorinnan inci näyttää muuten aika hyvältä! Sen alkupäässä on sokeri ja aktiivihiili, joiden jälkeen listalla on erilaisia hedelmäuutteita (kookos, inkivääri, papaija...) ja laventeliöljyä. Loppupäässä on mm. levää ja vesikrassia. Aikamoinen paketti hyviä juttuja! Miehinen tuoksu muuten johtunee laventeliöljyn ja santelipuun yhdistelmästä!

Rasvanaamainen kaverini, jos törmäät tähän tuubiin, ota ihmeessä ostoskoriin!

10 kommenttia:

 1. Kuulostaa kivalta vaikka itse ne tarvitse, niin mies voisi jopa tykätä.. Täytyy kurkkia ostosreissulla josko tähän törmäisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kannattaa miehelle ostaa kokeiluun. Veikkaan, että uppoaisi!:)

   Poista
 2. Olen yrittänyt saada tätä hyppysiini jo ties miten kauan mutta en ole ikinä mistään löytänyt. :-( En tokikaan aina ja joka paikassa muista sitä edes etsiä, mutta kohtuullisen usein kuitenkin ja alkaa jo pikkuhiljaa ärsyttämään kun sitä ei missään ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, mulla oli sama ongelma! Ei löytynyt Helsingistä, ei Turusta eikä Raumalta. Lopulta bongasin tämän Porista. En käsitä, miksei tätä voi olla kaikkialla, missä Freemania myydään!

   Poista
 3. Tekisi mieli etsiä tätä miehelle! Välillä kun noin muuten kuivahko iho innostuu ihan kukkimaan niin tällainen voisi olla hyvä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä ei ole liian kuivattava, joten voisi kuvitella, että toimisi miehen iholla!:)

   Poista
 4. Määkin bongasin tämän viikko sitten paikallisesta Halpa-Hallista, joten sieltä varmaan kannattaa ensimmäisenä lähteä tätä metsästämään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Halpa-Halleja ei taida olla Helsingissä yhtään! Kaikki halpakaupat muutenkin, miksi ne keskittyy maakuntiin! Buu! :D

   Poista
 5. Mäkin tykkään tästä! Vinkkasin tästä blogissakin vuosi sitten. Hyvä tuote ja tosi edullinen! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Freemanin tuotteet on kivoja, kun toimivat, mutta ovat edullisia!:) Pitääkin käydä katsomassa sun kirjoitus!

   Poista

Kiva kun kävit!