lauantai 19. syyskuuta 2015

Syysfiilis

Rakastan syksyä! Kellastuvat lehdet, kylmenevät kelit ja pimenevät illat hoitavat sieluani enemmän kuin kesä ikinä. Rakastan sytyttää kynttilöitä, keittää teetä ja kaivautua nojatuoliin hyvän kirjan kanssa. On ihanaa kaivaa kaapista esille maiharit, isot huivit, hatut ja neuleet. Syksyisin on erityisen mukavaa kutsua ystäviä istumaan iltaa ja juomaan useita pannullisia teetä yhdessä. Minua eivät haittaa sadekuurot, sillä minulla on iso ja värikäs sateenvarjo.Syksyllä voi meikata vähän enemmän ja maalata huulet tummalla huulipunalla. Lakata kynnet dramaattisella viininpunaisella. Kokeilla uusia luomivärejä.Tämän syksyn kalenteri näyttää aivan sekopäiseltä. On gradua, kursseja, sävellystyötä, sovittamista, töitä ja keikkoja. Kaiken keskellä yritän opetella rauhoittumaan. Aion opetella lukemaan kirjoja jälleen. Pitää edes puolentunnin verran omaa aikaa päivittäin. Nukkua riittävästi. Tutkia ympäristöäni ja muuttuvaa luontoa. Kuunnella Amelién soundtrackia ja Hilliard Ensemblen Perotinus-levyä. Käydä kotona aina kun mahdollista. Ostaa kukkia.


Dyykattu nojatuolini on kulahtanut, mutta ihana. Siihen voi kaivautua,
ja sen sylissä voi syödä jäätelöä vailla huolta sotkemisesta. Se on jo sotkuinen.
Rakastan vanhaa Arabian teepannuani, jonka sain ystävältäni. Katja Ketun "Kätilö" on koukuttavaa luettavaa!
Trofeehyllyni. Tykkään erityisesti tekovariksesta, Lenin-maatuskasta ja löydetystä kirahvista. Taulut olen tehnyt itse - keskimmäisessä naamani on kopiokoneessa.

Vinkkini tälle päivälle: ota aikaa. Istu alas. Nauti pimenevistä illoista ja nurkissa paukkuvasta tuulesta.

2 kommenttia:

  1. Syksy on oikeastaan mun suosikki vuodenaika. Mutta tykkään sellaisesta syksystä, kun on vielä sen verran lämmin, ettei tarvitse hanskoja ja puissa on ruskan värit :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!