torstai 10. syyskuuta 2015

Ja laittavat huoneessani pontikkaa

Lauantaina sain olla osallisena kauneusbloggaajien miitissä. Tarkempaa analyysiä on luvassa myöhemmin tällä viikolla, mutta sanonpa, että oli aivan todella hauskaa. Hauska oli myös goodiebag, tai siis viisi goodiebagia. Yhdestä paljastui neljä Lumenen syyskokoelman Wild Rose-huulipunaa. Ne ovat oikein mukavan sävyisiä ja tuntuisia punia, ja niitä on kiva käyttää, koska ne ovat kosteuttavia. Mitään superpigmenttisiä eivät nämä huulipunat ole, mutta kerrostamalla saa ihan hyvän lopputuloksen.


Erityismaininnan ansaitsee kaunis punaruskea sävy, 89 Kuunvalo. Enkuksi käännettynä tietenkin Moonshine. Minua ilahduttaa tämä hupaisuus niin, että pakkohan sitä on käyttää pontikkapunaa. Ja mielelläni sitä käytänkin, sillä väri on miellyttävä ja sopii syksyyn kuin liiskaantunut mato asfalttiin. On kivaa käyttää välillä kosteuttavia huulipunia, joiden kanssa eläminen on huomattavasti helpompaa kuin mattapunien kanssa. Toki tämä puna ei ole läheskään yhtä näyttävä.


Tein Makeup Academyn nudepaletilla ruskeasävyisen syysmeikin, jossa viihdyin kovasti. (Pitäisi kai alkaa käyttää niitä värikkäitäkin luomivärejä. Huomenna sitten.) Testasin uutta tapaa levittää luomiväri. Vaatii vielä treeniä.
Päivän biisi on itseoikeutetusti Joose Keskitalon "Riivaajat."


Onko syksy saapunut sinun meikkipussiisi?

6 kommenttia:

 1. Nätti meikki!
  Mua niin kiinnostaa tuo Lumenen syyskokoelma ja se on harvinaista että juurikin Lumenen kiinnostaa! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Lumenen kokoelmissa on aina jotain kivaa, mutta usein ne ovat kokonaisuutena vähän meh. Nyt on kyllä tosi kauniita syysvärejä ja kokonaisuus on tosi kiva!:)

   Poista
 2. Ihana meikki! Noi Lumene käännökset on aina niin outoja. :D Pilvipouta=Rainless, en käsitä. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yksi haaveammattini on Lumenen meikkinimeäjä. Pääsisi keksimään noita hölmöyksiä. Ja ne Lumenen nimet on aina olleet vähän pöhköjä!:D

   Poista
 3. Onpa kiva syysmeikki! :) Syksy on niin mun lempiaikaa meikkisävyjen ja tuoksujen suhteen. No okei, on kevätkin, mutta syksy selvästi enemmän :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Syksyllä on aina kivoja lämpimiä ja murrettuja sävyjä, joista mä tykkään erityisesti. Plus syksyllä ja talvella on jotenkin soveliaampaa käyttää tummia huulipunia!:)

   Poista

Kiva kun kävit!