torstai 17. syyskuuta 2015

Energiaa!

Alkoi heti soida päässä Frederikin epäonnisen vaalimainoskampanjan tunnari. (ÄIJÄENERGIAA! Äijäenerrgiaa 201!)

No mutta, no niin. En ole lähtenyt mukaan misellivesihuumaan, koska äh. Olen kokeillut äidin kaapista L300-merkin ja Garnierin misellivesiä, mutta en ole ihastunut. L300 on "tuoksuton" tuote, mutta haju on aivan kammottava, ja Garnierkin on tosi meh. Kumpikaan ei puhdista meikkiä niin hyvin, että vaihtaisin kaksoispuhdistuksesta pois. Ymmärrän toki, että joskus haluaa päästä meikistä helposti ja nopeasti eroon, mutta nämä mainitut misellivedet aiheuttivat lähinnä sotkua ja pahaa mieltä.


Törmäsin kauppareissulla Herbinan uuteen Energy Boost -sarjaan, ja ihanasti slaavihenkisesti kuvioidut pakkaukset vetivät minua puoleensa. Nappasin käteeni miselliveden ja kiikutin sen kassalle. Energy Boost -misellivesi lupaa virkistää ihoa betaiinin, tyrnin, appelsiininkukkaveden ja e-vitamiinin voimin. Misellivesi on suunnattu normaalille ja sekaiholle. Tuotteessa on ihana hedelmäinen tuoksu, mikä lisää käyttömukavuutta minun silmissäni tuhatkertaisesti. En vaan pidä tuoksuttomista tuotteista, en sitten ollenkaan.


No, mitä Energy Boost -misellivesi tekee? Suhtaudun skeptisesti kaikenlaisiin 3-in-1-tuotteisiin, eikä tämäkään misellivesi putsaa kaikkea ryönää naamasta. Mutta tämä on mitä oivallisin kasvovesi, jolla saa viimeisetkin meikinrippeet pois kasvoilta. Eniten käytän tätä misellivettä aamuisin putsaamaan pois nukkumisen jättämät sutut. Tuote jättää iholle virkeän tunteen, eikä kuivata ollenkaan. Kyllähän tämä poistaa myös huulipunat ja vesiliukoisen silmämeikin mukavasti, mutta öljyinen iho ja vedenkestävä meikki eivät tällä puhdistu.

Sanoinko jo, että pakkauksen kukkakuvio on valloittava! Tykkään Herbinasta, sillä yleensä tuotteet ovat hintaansa nähden todella laadukkaita. Plussaa kotimaisuudesta.

Joko Herbinan energiauutuudet ovat löytäneet tiensä kylppäriisi?

10 kommenttia:

 1. En ole mäkään innostunut misellivesistä. En omista ensimmäistäkään. Oon kuitenkin ajatellut hankkivani miselliveden käytettäväksi meikinpoiston viimeistelyyn kasvoveden tapaan. Herbinan ja Madaran misellivedet kiinnostavat. Ehkä olisi hyvä lähteä liikkeelle edullisemmalla ja kotimaisella Herbinalla. Muutenkin Herbinan Energy Boost -sarja kiinnostaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Misellivesi on myös näppärä, kun pitää putsata swatcheja pois käsistä!:D Mä haluaisin myös tutustua lähemmin muuhunkin Energy boost -sarjaan, mutta kun pitää kuluttaa vanhoja alta pois!

   Poista
 2. Mä haluisin kokeilla ton sarjan kasvorasvaa :P
  Misellivettäkin voisin koittaa kun tuo yves rocherin vain loppuu ensin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kokeilet, raportoi toimiko se!:D En saa ostaa uusia kasvorasvoja, kun niitä on nytkin avonaisena varmaan neljä.

   Poista
 3. Tuoksun takia tästä tuli heti mun suosikki, jota ostan varmasti lisää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuoksu on mulle melkein puoli tuotetta! Tämä tuoksuu itseasiassa vähän samalta kuin XZ:n Energisoivat tuotteet!

   Poista
 4. Luonnonkosmetiikan misellivesissä on kaikissa tuoksua, se on aika jännää. :D Jännä kuulla, että on joku toinenkin jonka mielestä Garnier on meh. ;) En ikinä putsaisi omaa meikkikerrosta näillä yksinään. Jos olisi todella, todella, todella kevyt meikki niin sit, ei muuten. :D Mutta osana poistoa, rakkautta. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, en käsitä, miksi kaikki hehkuttavat sitä Garnieria! Se on mielenkiintoisuudessaan jalkarasvan luokkaa mielestäni!:D

   Luomumisellivesiä voisinkin kokeilla jossain mutkassa!

   Poista
 5. Mulla oottaa tää kans kaapissa :) Joo, en missään nimessä käyttäisi koko meikin putsaukseen pelkkää miselliä. Siinä menis aina puol pulloa kerralla mikä olisi kyllä ihan älytöntä hölmöläishommaa :D Kaksoispuhdistuksen jälkeen pyyhin kasvoni aina misellillä ja toinen missä käytän miselliä paljon on kun kuvaan blogiin esim. huulipunaswatcheja :)

  Kokeilinpa tässä taannoin misellin voimaa myös lapseeni, kuka oli päättänyt piirtää poskeensa kuulakärkikynällä. Misellillä lähti heti irti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, oikeesti lähti?!!! Aikamoista. Nyt täällä toinen pienokainen miettii, että pitäskö kokeilla.. No pitäs!:D (Ei ehkä poskeen, mutta kuitenkin..)

   Poista

Kiva kun kävit!