maanantai 7. tammikuuta 2019

Joulukuun loppuneet

Perataanpas vielä vuoden 2018 viimeiset loppuneet tuotteet! Joulukuussa loppuneiden kasa oli erittäin maltillinen. Työsarkaa silti tavarakaaoksen taltuttamisessa on. Uusi vuosi toi onneksi taas uutta intoa ja perspektiiviä. Kaapit tyhjiksi 2019! 


Yhdeksän tyhjää pulloa. Joulukuussa vietin pari viikkoa Raumalla, joten siellä saippuat ja shampoot tulivat ns. hotellin puolesta, eikä niitä siis sen enempää ehtinyt tyhjäillä. Pahoittelen muuten normaaliakin ruokottomampia kuvia, ei nyt vaan oikein onnistunut. 


Yves Rocher - Nutri-Silky Treatment Shampoo: Taas tyhjeni yksi suosikkishampoistani ever. On se vaan hyvä. Pesee hyvin mutta hellästi. Vaahtoa miedosti ja se tuoksu. Vaikka suosin palatuotteita, tulen varmasti silti ostamaan uudestaan. Biohajoava, käsittääkseni vegaaninen shampoo kierrätysmuovista tehdystä pullossa ei ehkä onnneksi ole se kaikkein pahin hirviö tässä konkurssipesässä.

Johnson's - Baby soap: Ostin Tallinnasta jossakin sentimentaalisuuden puuskassa vauvasaippuaa. Kyllähän se hyvältä tuoksui ja pesi mukavasti, vaikkei tuotteessa ole luonnollisuuden häivääkään. Tai no, onhan siinä palmuöljyä (facepalm)... En osta uudestaan.


Lush - Million dollars kiinteä kasvoöljy: Noh. Öljy oli iholla ihana ja tuoksu oli jumalainen, mutta kun tuo käyttöliittymä ei vaan toimi. Vaikka teki mitä, oli tuo pala heti nöyhtäinen. Ja se tuntuu jotenkin kasvovoiteen kohdalla erityisen inhalta. Käytin silti noinkin loppuun, sillä pidin ihotuntumasta. Loppupala kuivahti enkä jaksanut hinkata enää. Olisi kiva tykätä kiinteästä kasvovoiteesta, mutta toistaiseksi passaan. Tuote oli limited edition, eli tätä ei joka tapauksessa enää saa. 

Phytomer - Rosée soin Radiance replenishing Oil*: Aivan ihana tuote, viimeiseen pisaraan saakka. Tämä oli kaapissa aika pitkään ja meinasin hillota pidempäänkin, kunnes honasin että eihän mikään tuote kestä iäti. Iho tykkäsi ravitsevasta ja silti nopeasti imeytyvästä koostumuksesta. Ostaisin uudestaan, vaikkei olekaan luonnonkosmetiikkaa. (Suoraan Phytomerin edustajalta I Love Me -messuilla saatu tuote.)


I<3Makeup - I Tint my Brows (Medium brown): HG-tuote. En ole muuttanut mielipidettäni mihinkään. Sekin hyvä puoli tuotteessa on, että se on pakattu pehmeään tuubiin, josta voi pusertaa ulos viimeisetkin pisarat. Lisää tuotteesta voi lukea parin vuoden takaisesta postauksesta, jonka luokaton otsikko ilahduttaa vieläkin: KLIK. Ostan uudestaan. Ja uudestaan.

NYX - Soft Matte Lip Cream (Morocco): Muutama vuosi sitten minulla oli kova oranssien huulipunien kausi. Nykyisin en tartu juuri koskaan oransseihin puniin, sillä ne tuntuvat jotenkin dunkkuisilta. Päätin päivänä muutamana antaa tälle mahdollisuuden ja tuubihan tyhjenikin sen myötä. Ei se oranssi pahalta näyttänyt, mutta ei tuntunut oikein omalta. En osta uudestaan, vähintään Lorkku-affiliaation takia. 

Kiehl's - Black tea & Vetiver (EdT): Miellyttävä, hiukan "maskuliinisempi" tuoksu. Tykkäsin, mutta ei ollut ominta minua. Näitä Kiehl'sin tuoksujahan ei ole myyty enää hetkeen, joten eipä siitä sen enempää. Tämän sarjan viikunatuoksu oli upea ja on jäänyt kummittelemaan mielen perukoille. Mutta "alas!", tämäkin on Lorkkua. Joten nevermind the bollocks, here comes the Sex Pistols. 

Calvin Klein - Obsessed for Women: Make no mistake, tämä tuoksu ei ole mitään sukua Obsessonille. Aromaattinen ja raikkaan mausteinen tuoksu on minun nenääni enemmänkin sukua Calvin Kleinin ikoniselle One-tuoksulle, joka onkin yksi lemppareitani. Tämä jätti kuitenkin hiukan kylmäksi. Jotenkin tuntui liiankin vahvalta ja hieman pistävältä. Mutta upeaa on se, että naisille suunnattu tuoksu on näin ei-imelä ja jälleen "maskuliininen." 

Narciso Rodriquez - Essence: Kuukauden tuoksuteema on näemmä raikas ja aromaattinen, sillä Narcison tuoksu pelaa samalla kentällä, vaikka onkin tuoksukuvauksen mukaan puuterinen ja myskinen. Mutta samantyyppisiä kaikki kolme, jotenkin läpikuultavia ja samalla vahvoja. Tämä oli minulle täysin väärä tuoksu, suorastaan nenäkarvat korventavan pistävä. En ostaisi itse.


Siinäpä se, vuoden 2018 viimeiset loppuneet tuotteet. Nyt voidaan viimeistään siirtyä uuteen vuoteen puhtain purjein (tirsk). Onko joukossa tuttuja kavereita? Oletko kokeillut kiinteitä kasvovoiteita ja saanut ne toimimaan? Jaa tietouttasi!

6 kommenttia:

  1. Enpä ole kiinteistä kasvovoiteista muistaakseni ikänä kuullutkaan... aina oppii uutta! Palajutut kasvoilla tuntuvat ajatuksena hieman epämiellyttävältä, koska en tykkää mistään epämääräisistä nöyhtää ja hiuksia keräävistä palluroista.
    Lorkun ja -affiliaatiot kierrän kans kaukaa tai ainakin yritän parhaan kykyni mukaan!

    Hauskat arvostelut jälleen:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Palasaippuathan ovat kasvoilla oikein toimivia, ja piakkoin tulee juttua palamuodossa olevasta puhdistusöljystä. Mutta tuo voiteen käyttöliittymä ei tosiaan ole ihan paras. :D

      Heh, kiitos. :)

      Poista
  2. Mulla on sama karvantunne-kokemus tuosta kasvoöljypalasta ja koska en voi sietää sitä tunnetta että naamassa on mitään nöyhtää/karvaa/ylimääräistä kummaa, päätyi tuo pala aika nopeasti hierontakäyttöön. Mut ai että miten hyvältä se tuoksui! Se mun taisi haista ihan banana breadille, supernamille.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En siis ollut yksin. Hyvä! Holvailin tuota aika avokätisesti rintakehälle ja kaulalle, ihan vaan tuoksunkin takia. Tuon tuoksun ottaisin kernaasti pullossa. :)

      Poista
  3. Kiva blogi sulla, löysin sattumalta ♥ Tervetuloa vastavierailulle :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos, onpa kiva kuulla! <3 Kiitos kutsusta, tulen käväisemään. :)

      Poista

Kiva kun kävit!