keskiviikko 1. helmikuuta 2017

Puskien kaveri

Luokattomien otsikoiden saaga jatkuu! Tänään esittelyssä ihan ehdoton HG-tuote kulmakarvoilleni. Nimittäin I <3 Makeupin "I tint my Brows" -kulmageeli. Harvoinpa ostan saman tuotteen uudestaan, mutta tätä on saatava! Nyt meneillään onkin toinen tuubi.

Kulmakarvojeni ikuinen ongelma on se, että niitä riittää, mutta väriä ei. Siispä joudun taiteilemaan, jotta saan puskani näkyviin. Lisäksi Perusongelmani (isolla peellä!) nykyisin on laiskuus. Haluan helppoja ratkaisuja. I tint my Brows tarjoaa juurikin niitä.Sillä! Siinä piisaa väriä, joten kulmakarvat saavat kaipaamaansa sävyä helposti. Koska ei tarvitse pelata kymmenen eri siveltimen ja tuubin kanssa, on lopputulos luonnollinen. Kuten olen aiemminkin avautunut, Insta-meikki ei iske. Runsaat, luonnolliset kulmat sen sijaan, merci oui.


Ennen: (Tulenpa samalla paljastaneeksi karun totuuden. Naama on tällä hetkellä kukkea kuin kaunein kevät, ja silmien alla synkät rinkulat. )


Jälkeen, eli the wonders of makeup:
On tässä pari muttaakin matkassa. Kulmageeliä tulee helposti liikaa, ja tuubi on sikses epäkäytännöllinen, ettei ylimääräistä voi oikein pyyhkäistä mihinkään. Minun pitäisikin hankkia erillinen harja siistimään satunnaisia sotkuja. Onneksi ne eivät kovin hintavia ole. Lisäksi tuotteen saatavus on vähän niin ja näin nettishoppailua inhoavalle. (Vaikka aika paljon shoppailenkin netissä, en vaan tykkää siitä.) Kulmageeliä saa ainakin TAMBeauty.comista, joka onkin aika mainio paikka, jos tykkää esim. Makeup Revolutionista. Geelin hinta on mitätön, jotain kolmen euron luokkaa. On aivan käsittämätöntä, että näin hyvä tuote irtoaa noin halvalla. Kuulemma tämä on dupe jollekin kalliimmalle kulmageelille, en vaan kuollaksenikaan muista mille.Käytätkö kulmageelejä? Ilmianna lempparisi!

4 kommenttia:

 1. Käytän vaan värittömiä, en vielä ole oikein päässyt sisään näihin värillisiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole itseasiassa koskaan käyttänyt värittömiä, tartuin suoraan kovaan kamaan..:D

   Poista
 2. Ohhoh! Kylläpäs tolla irtoaa väriä :O Ne kaikki kulmageelisysteemit, joita oon käyttäny, ei tod ole noin pigmenttisiä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin irtoaa! Saa olla jopa varovainen.:D En ole myöskään kohdannut toista yhtä pigmenttistä kulmageeliä.

   Poista

Kiva kun kävit!