tiistai 2. lokakuuta 2018

Syyskuun loppuneet

Syssymyssy on viimeistään kaivettu esille nyt, kun ollaan siirrytty lokakuulle. On myös aika raakata kuukauden loppuneet tuotteet, eli tervetuloa meikän roskikseen. Syyskuun loppuneiden läjä oli sangen maltillinen, ja sekös tuntuu mukavalta; kohta minulla on tilanne, jossa kaapit eivät enää tursua tavaraa. Mahtavaa. Minimalismi alkaa ajatuksena maistua päivä päivältä paremmalta. (Siis sellainen sovellettu minimalismi, jossa on luvallista omistaa aika monta hajuvettä. Kyl te tiiätte...)


e.l.f - Lip stain, sävy Red carpet: Mukava, kevyt mattapuna, johon sai halutessaan lisätä kiiltoa. Pidin tästä kovasti, mutta ikää on kertynyt, ja viime aikoina en ole enää tätä käyttänyt. Roskiin siis. e.l.f (tai miten se nyt kirjoitetaan) on mukava merkki, yleensä vegaaninen ja ainakin cruelty free. Mutta halpa imago ei jotenkaan enää iske. Voisin silti ostaa uudestaan, jos tulisi jokin "makeup emergency."

Guerlain - Maxi Lash So Volume! -maskara*: No siis. En ole ripsarihifistelijä, itseasiassa ripsiväri on minulle se meikkituote, johon en viitsi panostaa juuri ollenkaan. Tämä Guerlainin pieni näytetuubi oli varmaan ihan kelpo tuote, mutta kun en osaa oikein kuvailla sen kummemmin. Ripsiin tuli sävyä, ne saivat pituutta ja vähän tuuheutta. Mutta koska Essence myy maskaroita, jotka ovat halvempia, eläinkokeilla testaamattomia ja parempia, en näe mitään syytä pistää ripsariin suremattomia summia. Vaikka Guerlain ihana onkin. En ostaisi itse.

Essence - Mattifyin compact powder, 10 Light beige: Perushyvä puuteri. Nämä kakkupuuterit vaan menevät aina ihan tuusanpäreiksi, vaikka tavaraa olisi vielä reilusti jäljellä. Syytän tästä toki itseäni. En ole enää juurikaan edes kaivannut kakkupuuteria, joten en näitä enää osta.

Essence - Tint&Colour Shot, 05 Classic simplicity: Näitä staineja hehkutin keväällä, enkä ole mieltäni muuttanut. Tämä yksilö vaan muuttui jo heinäkuussa ihan limaiseksi. Huulituntuma oli ikävä, mutta hetken jatkoin käyttämistä, koska sävy on niin ihana. Mutta syyskuussa luovutin, kun puna tuntui huulilla ektoplasmalta eikä enää pysynyt kauniina, vaan muuttui limaisemmaksi ja limaisemmaksi. Onneksi olin kerennyt tyhjätä purkin aika tehokkaasti jo alkukesästä. Roskikseen, siis. Ostaisin silti uudestaan.


Four Reasons - Invisible Dry Shampoo: Oikein mukava kuivashampoo. Ei antanut tukkaan juurikaan tekstuuria, mutta freesasi kivasti. Tykkään tosi paljon näistä Four Reasonsin pakkauksista, ne ovat humoristisia ja ihan kivan näköisiä. Tuoksu mukavan raikas. Ei kovin riittoisaa, tosin. Saattaisin silti ostaa uudestaan.

Organic Shop - Organic avocado & honey Express repair hair mask: Siinäpä taas nimihirviötä kerrakseen. Edullinen naamio, mutta tuoksu ei jotenkaan ollut minun makuuni. Lisäksi tämä oli omaan tukkaani liian raskas, vaikka yleensä tämä jouhi imaisee itseensä vaikka ja mitkä töpäkät tuotteet. Joten en tiedä miksi tämä ei nyt toiminut. Tukka jäi usein lähmäiseksi ja likaisen tuntuiseksi. Lisäksi pakkaus oli äärettömän epäkäytännöllinen. En osta uudestaan.


Mossa - Age excellence Miracle peel*: Tosi ihana happokuorinta! Hellävarainen mutta tehokas. Iho oli kertakäytön jäljiltä suorastaan hämmentävän kuulas. Ostaisin itse. 

Dreschder Essenz - Kylpytabletti "Sinnlichkeit und wohlgefühl": Niin siis tuota että? Ei aavistusta mitä "Sinnlichkeit und wohlgefühl"oikein meinaa, joku ehkä osaa kääntää? Saan varmaan samalla kultatähden oikeanlaisesta ü-kirjaimesta. Saksalaisen luonnonkosmetiikkamerkin kylpytabletti kuitenkin oli kyseessä. Ostin tämän Tallinnan Stokkalta. Ihanan tuoksuinen tabletti teki kylpyvedestä mukavan tuntuista ja väristä. Tykkäsin tosi paljon. Tuoksu oli viikunainen ja raikas, mutta kuitenkin jotenkin sensuelli. Ostaisin uudestaan. 

Nivea - Essentials 24H Moisture Boost + Refresh -päivävoide: Raumakäytössä ollut Nivean perusvoide on aina toimivaa ja hyväksi havaittua tavaraa. Pidän vaan Nivean tuotteista, vaikkeivät olekaan millään muotoa luonnollisia. Ei mahda mitään. Ostanen uudestaan. 

Bioaroma - Savinaamiojauhe: Tilasin tämän Kärkkäiseltä, ennen kuin honasin kaikki vähän epämääräiset kytkökset ties mihin magneettimedioihin. Never again. Eikä tämä naamiokaan ollut järin kaksinen. Sirottelupurkki oli erittäin epäkäytännöllinen, ja naamiosta oli tosi hankala saada oikeanlaista koostumusta. Haju oli kamala, ja iho sai allergisia reaktioita. Jäi käyttämättä, joten roskikseen, hej då. 

Victoria's Secret - Secret charm -suihkugeeli*: Julistin rakkauttani tähän suihkugeeliin aiemmin tänä vuonna. Mielipiteeni ei muuttunut, vaan loppuun saakka tämä oli ihana. Tosin sanottava on, että tuoksu alkoi käydä liian voimakkaaksi, sillä olen ollut tietynlaisessa luonnonkosmetiikan ja itsetehtyjen pesuaineiden mietouden kuplassa. Ja niinhän siinä on käynyt, että tottumukset ovat hieman muuttuneet. Mutta ihana tämä oli silti! Jos saisi palasaippuana, ostaisin into piukeana!


Semmoinen kasa! Aika pieni verrattuna aiempiin kuukausiin! 11 loppunutta tuotetta. Nice! Lisäksi annoin taas pari juttua pois, kuten yhden L'Orealin luomiväripaletin. Hyvä!

Onko joukossa tuttuja tuotteita? Jokin oma lemppari tai inhokki?

Ps. Pahoittelen capslockia, mutta MUISTAHAN I LOVE ME -ARVONTA!

*-merkityt tuotteet saatu

8 kommenttia:

  1. Eka on pakko sanoa, että aivan ihanat kuvat, kauniin rustiikkiset. <3 Ainoa tuote mikä näistä oli tuttu oli Mossan kuorinta ja se on ihana!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oi, kiitos! <3 Räpsäisin aika nopeasti, mutta kiva kuulla että onnistuivat. :D

      Poista
  2. Essencen edulliset ripsivärit ovat tosiaankin lyöneet laudalta monet kalliimmat. Ostan itsekin mieluiten nykyisin Essencen ripsreita, kun löysin merkin monien ripsarien joukosta yhden itselleni täydellisesti sopivan eli Super Curl Volume mascaran, jeah!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä tykkään vihreästä Lash Princess -versiosta sekä Lashes of the day:sta (se pinkki tuubi, nimi vähän hämärän peitossa..:D) En tosiaankaan näe mitään syytä vaihtaa pois Essencen maskaroista. Tuota sun mainitsemaa pitääkin kokeilla, koska kihara ja tuuheus ovat ne mitä ripsarilta kaipaan.

      Poista
  3. Four reasonsin pakkaukset on niin nättejä! Mullakin on ollut mielessä tuon kuivashampoon kokeilu ja hyvä tietää nyt että on ihan mukiinmenevää tavaraa.

    Ja tosi nätti tausta tuotteilla jälleen! Joku sisustukseen liittyvä postaus voisi muuten olla myös ihana <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, ihana kuulla! <3 Sisustuspostausta olen hautonut pitkään, mutta aina vaan iskee perfektionismi. Sisustuksen suhteen olen todella tarkka, joten haluan että kuvatkin ovat hyviä. :D Kyllä mä sellaisen vielä julkaisen.

      Poista
  4. Mulla oli joskus tuommoinen e.l.f. lip stain semmosessa korallisessa sävyssä, joka ei sopinu mulle yhtään :D Ei tullut ihan hirveän usein sitä käyettyä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koralli on haastava sävy! Monet sanoo, että koralli olisi jotenkin kaikkia imarteleva, mutta olen vahvasti eri mieltä. :D

      Poista

Kiva kun kävit!