keskiviikko 24. lokakuuta 2018

Kosmebloggaajien boksivaihtarit

Alkuvuodesta järkättiin kosmebloggaajien kesken yllätysboksivaihtarit, ja nyt lokakuussa päätettiin palata astialle. Koska onhan tämä kivaa! Toiselle yllärin keksiminen on minusta mukavaa puuhaa, ja sellaisen saaminen ei kaivele sekään. Itse ainakin pohdiskelin ajatuksella, mitä keksisin Marille, vaikka samalla jännitti, koska makumme ovat erilaisia ja Mari on muutenkin tässä maailmassa niin sanotusti "nextillä levelillä."

Minun boksini tuli Purkkisirkus-blogin Sonjalta. Toivoin, ettei hän laittaisi boksiin luomivärejä tai kynsilakkoja, ja mainitsin, että luonnonkosmetiikka on lähellä sydäntä. Ja Sonja kuunteli toiveita. Boksissa oli luonnonkosmetiikkaa ja K-beautya, mikä oli ihan hauska ylläri. Se maailma on minulle nimittäin täysin tuntematon.


K-Beautya edustivat erilaiset naamiot. Pure Sourcen Pocket Pack ja Sur.+Medicin "kuminaamio" ovat erityisen kiehtovia. Mizonin Good night white sleeping mask tuli oikeaan saumaan, sillä iho on vähän kenkkuillut ja ollut kuiva. Katsotaan, helpottaisiko kosteuttava yönaamio tilannetta. 


Tämä kvartetti onkin sitten "meikän kujalla." Nurmen Kamomilla-kasvovesi (eli kummelivesi, heh heh!), Benecosin irtopuuteri, Cattierin huulirasva ja Patykan kuorintanaamio ovat kaikki ennestään vieraita tuotteita, joita mieleni on tehnyt kokeilla. Spot on! Kamomillavesi tuli sekin juuri hyvään hetkeen, nimittäin se rauhoitti ihoa välittömästi.


Lisäksi boksissa oli erilaisia näytepussukoita, pari Dermalogican pikkupulloa ja Biozellin hopeakuivashampoo. 


Kiitos siis Sonja! Mukavan boksin olit koonnut. Jos haluat kurkata meitsin kokoamaa boksia, klikkaa itsesi The Diary of a Shopaholic -blogiin.

Onko joukossa jokin tuote, josta haluaisit ehdottomasti kuulla lisää? 

8 kommenttia:

  1. Kivan boxin olet saanut. Tuo Mizon kiinnostaa enemmänkin, sillä olen käyttänyt muutamia seerumeita ja tykännyt niistä tosin paljon, joten yönaamio kiinnostaa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yönaamiosta seuraa raporttia kyllä. En ole koskaan ennen käyttänyt yönaamioita, joten tämä on ihan mielenkiintoista. :)

      Poista
  2. Kuminaamiota olisi hauska testata ellei sitä pidä repiä kovasti ihosta, koska niistä vaan naama punoittaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jää nähtäväksi, onko minulla naamaa ollenkaan tämän naamion jälkeen. :D Mutta kaikki, mikä voisi auttaa saamaan mustapäitä pois tuntuu kiehtovalta. Tarkoitus pyhittää keinot, vai miten se oli...

      Poista
  3. Tosi kiva kokonaisuus:) Ton "kummeliveden" ostin itse just messuilta;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, mukavan puhdaslinjainen! :) "Kummelivesi" tuntui iholla tosi ihanalta. Pitääkin kirjoittaa parempi analyysi!

      Poista
  4. Kiva kun tykkäsit! Jännitin vähän, että mitä pidät kun laitoin tuota K-Beautya mukaan jonkin verran :D Tämä oli kyllä hauska kokemus. Itsekin juuri rustailen postausta saamastani boksista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, kyllä tykkäsin! :) K-Beautya on mukava päästä kokeilemaan, tuskinpa olisin muuten näitä tuotteita itselleni valinnut!

      Poista

Kiva kun kävit!