keskiviikko 31. elokuuta 2016

Pieni Lush-haalinta

Käväisin Lushilla käyttämässä lahjakortin ja palauttamassa pullokampanjan pulloja. Tässäpä pikainen esittely.


Jo kesäkuussa käväisin Lushilla muissa bisneksissä, ja kerroin ihanalle myyjälle (sinä söpö tyyppi silmälasit päässä ja  septum nenässä!) että päiväni oli ollut ihan hanuräässistä. Hän kiikutti minulle Refresher-suihkujellyn piristykseksi. Ihanaa palvelua, lisää syitä rakastaa Lushia. 

Lushilla oli kampanja, jossa palautettiin kolme mitä tahansa shampoopulloa ja vaihdossa sai shampoopalan. Valikoima oli jo rajoittunut, muttei se haittaa, sillä sain nimenomaan Montalbanon, jota olen katsellut aiemminkin. 

Sain pikkuveikkani tyttöystävältä lahjakortin Lushille, ja käyttelin senkin samalla. Koska uudessa asunnossamme on kylpyamme, halusin ehdottomasti kylpypommin. Aikani nuuhkittuani valitsin Honey Been, joka tuoksuu ihan Honey, I washed the kids -saippualta, joka on yksi all time favourite -saippuoistani. Sain Lushilta ennen joulua Breath of God -kiinteän hajuveden, ja rakastuin siihen päätä pahkaa. Halusin nestemäisen version, joten nappasin mukaan pienen pipettipullosen tätä ihanaa tuoksua. Kyllä, rakkautta vieläkin.<3

Semmoisia. Onko joukossa tuttuja tuotteita tai jotain, mistä haluat ehdottomasti kuulla lisää?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!