tiistai 30. elokuuta 2016

Fanni likey!

Nonnulan Jonna heitti minua haastella, joka sai minut hihkaisemaan saman tien innosta. Nimittäin nyt listataan julkkisihastuksia. Tyyppejä, joiden kuvien katseleminen sulostuttaa tylsää päivää, ja joiden takia katsotaan leffoja, tv-sarjoja ja kuunnellaan musaa. Listani on pitkä ja ailahtelevainen, joten let's mennään.


1.Listan vanhin henkilö on John Lennon. Rakastin Johnia palavasti teini-ikäisenä, ja vaikken enää saa samanlaisia sydämentykytyksiä, on mies pakko lisätä listaan. Lennonin terävä äly, huumori ja lahjakkuus olivat merkittävimpiä syitä rakastua. Surumielisen asiasta tekee se, etten ole koskaan edes elänyt samaan aikaan miehen kanssa. Pruukaan ihastua mahdottomiin miehiin, ja mikä olisikaan mahdottomampaa kuin kuolema. Heh.


2. Toinen lapsuuden ihastus on Leonardo DiCaprio. Serkkuni esitteli meidän toisilleen vuonna 1997, ja siitä se sitten lähti. Arvostan Leoa näyttelijänä ja tyyppinäkin suunnattomasti, ja keväinen Oscar sai aikaan tuuletusta. Vihdoinkin! Olenhan minä jo tämän tiennyt 20 vuotta sitten, että mies on erityislaatuinen näyttelijä. Ja hiivatin komea.


3. Nyt sukelletaan vähän fiktiivisempään maailmaan. Tavallaan. Sydämen asialla ei sinänsä ole mikään hunk parade, mutta onhan ohjelmassa yksi tyyppi, joka saa sydämen läpättämään. Nimittäin PC Nick Rowan, jota näyttelee Nick Perry. Brittimiehissä on sitä jotain. Ja Sydämen asialla, yksi lempparisarjoistani ikinä.


4. Jatketaan fiktiivisillä miehillä: Legolas. Orlando Bloom on muutenkin melko mukiinmenevä, mutta erityisesti vaaleiden piktien kutrien ja haltiakorvien kera. Legolas Viherlehti, marry me!


5. Listan tuorein henkilö on Domhnall Gleeson. Ihastuin mieheen The Revenantissa, ja ihastuin lisää Brooklyn-elokuvassa (jota muuten suosittelen lämpimästi, ihana elokuva!) Punapäinen irkkumies, yes please. Irkkuaksentti ja älykkäät silmät, mitä muuta tarvitaan?


6. Listan ainoa suomalainen on Paperi T. Räppi ei ole minun juttuni (enää...) mutta Papru on saanut minut kuuntelemaan räppiä niin, etten mitään muuta oikein kuuntelekaan. Malarian Pelko on mieletön levy. Lyriikat ovat nerokkaita ja täynnä täkyjä. Runopojat ja älyköt ovat makuuni, eikä miehen ulkonäkökään haittaa. Noita hiuksia tekisi mieli letittää.


7. Colin Firth.. Siis Mr. Darcy.. Colin.. Darcy! Mr. Darcyn hahmokehitys on yksi kirjallisuuden historian parhaita. Mulkerosta rakastettavaksi on melkoinen harppaus. Kukaan muu ei esitä Fitzwilliam Darcya niin kuin Colin Firth. Ei kukaan, ikinä.


8. Alexander Skarsgård. Katsokaa nyt sitä!


9. Benedict Cumberbatch. Mies kiinnitti huomioni Sherlock Holmesina, ihastutti Khanina ja rakkauden sinetöi Smaug. Jälleen kerran, älykkään oloinen ja hauska mies. Vähän semmoinen tyyppi, että joko ihastuu tai sitten ei. Minä ihastun.


10. David Bowie. TAAS KUOLLUT MIES. Mielettömän karismaattinen, komea ja lahjakas mies. Bowien kuolema oli shokki. Onneksi miehen taide jää elämään. Ja onhan noita kuvia kiva katsella. Olen aina pitänyt Bowieta äärettömän komeana. Ja hänhän vaan parani vanhetessaan.


12. Listaan pääsee myös yksi nainen, joka on etuoikeutetusti Cate Blanchett. Maailman kaunein ja karismaattisin nainen. Piste.

Onko listalla tuttuja? Samaa vai eri mieltä? Hih. 

12 kommenttia:

 1. Täältähän löytyi komeita miehiä! Mielelläni viettäisin iltaa Alexander Skarsgårdin silmiä tuijottaen ja punaviiniä hörpsien Paperi-T:n kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on omasta mielestäni erittäin hyvä miesmaku..:D:D Monet kaverit on tosin eri mieltä.

   Poista
 2. Tässä on kaksikin mun ihastusta, meinaan Leonasdo DiCaprio ja Legolas! Leonardoon ihastuin Titanicin vuoksi, mutta hän on mielestäni muutenkin loistava näyttelijä. Ja Legolas taas, ai että! Mä en edes ole Orlandon fani noin muuten, mutta Legolaksessa on jotain ihanaa. Nyt kun fantasia-aiheeseen päästiin, niin mun pitää mainita mun ehkä omituisin hahmoihastus, meinaan Voldemort! Mikäli Harry Potter olisi totta, mä olisin etunenässä Pimeyden Lordin joukoissa! :D

  Mutta jos palataan todellisuuteen, niin mun suurin julkkisihastus ikinä on Jared Leto! Hän on sekä aivan uskomaton laulaja että näyttelijä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. VOLDEMORT. En kestä. Olen aina ajatellut, että mulla on outo maku..:D

   Jared on ihana, muttei ole koskaan iskenyt muhun ihan tonnilla. Mutta ihan mielellään häntä katselee, eipä siinä.

   Poista
 3. Leo oli myös mun suosikkeja silloin esiteiniaikoihin. Nykyään on vähän liian karvanen mun makuun :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karvainen??:D Ite en peruska karvaisista kavereista, joten olen eri mieltä!!:D:D:D

   Poista
 4. Ihania miehiä <3 ja hurmaava Kate Blanchett <3 Hyvin listattu ystäväni, hyvin listattu <3 :)

  VastaaPoista
 5. JOHN LENNON!!! <3 Love him!!! Mä sentään ehdin elää Lennonin kanssa samaan aikaan jopa puolisentoista vuotta. :D :D Mä rakastan Lennonissa samoja asioita kuin sä, eikä se mun mielestä ole pahannäköinenkään.

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!