torstai 25. elokuuta 2016

Muuton keskeltä

Hoplaa! Blogi hiljenee hetkeksi, sillä muuttokaaoksen keskellä ei kirjoittaminen onnistu. Muutamme veljeni kanssa yhteiseen asuntoon Itä-Pasilaan (uu jeah...) ja kyllähän tämä on aivan hanurista. Siis muuttaminen. Miten ihmisellä on näin paljon kamaa? Kosmetiikkaa esimerkiksi, sitä on kaksi isoa laatikkoa ja pari isoa paperikassia. Ei hävetä edes.

Vailla itseironian häivää otettu taireellinen selfie. Tyra Banks olisi ylpeä.
Asunto on vähän nuhruinen, joten ei kun maalia seiniin. Eilinen ilta meni pestessä köökkiä ja kylppäriä. Nyt ovat puhtaat. Asunnossa on hyviäkin puolia, kuten kylpyamme ja erinomainen sijainti. Ja iso keittiö.

Kyllä tästä vielä hyvä tulee. Mutta muuttaminen, hyi. Ei. Nähdään ensi viikolla. Toivottakaa meille onnea, jos jaksatte. Sitä tarvitaan.

Ps. Jos et vielä seuraa minua Instagramissa, tee se nyt. Kosmetiikan lisäksi linkin takaa löytyy perussekoilujani. Minut löytää palvelusta nimimerkillä Fannilaurella. KLIK!

7 kommenttia:

 1. Muuttaminen sucks! Olen muuttanut elämäni aikoja useita kertoja ja asuntoja on ollut jos jonkinlaisia, mutta kodin löytäminen onkin ollut vaikeinta. Olen ole kauaa paikoillani pysynyt osittain olosuhteista ja osittain itsestäni johtuen. Vielä joutuu ehkä kerran muuttamaan ennen sitä viimeistä loppusijoituspaikkaa;)
  Anyways, muuttaminen on hirveätä. Tsemppiä sinulle! Koeta jaksaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo, muuttaminenhan on jo voiton puolella. :)
   Itse en tavallaan tykkää olla paikoillaan, eli varmaan tulee muutettua vielä muutamaan otteeseen..:D

   Poista
 2. Tsemppiä muru muuttoon! <3 Pakkaaminen on niin pepusta, mutta purkaminen taas onkin kivampaa :) Kyl se siit hei! Sisulla vaan! :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Kohta pääsee onneksi sisustamaan, ja se onkin parasta.<3

   Poista
 3. Muuttaminen on niin pyllystä. Tsemppiä!

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!