tiistai 16. elokuuta 2016

No kai nyt minäkin sitten: Lumene ja hyaluronihappotiiviste

Kaikki tuntuvat hehkuttavan Lumenen Bright Now -sarjan Hyaluronihappotiivistettä. Ja miksipäs eivät hehkuttaisi, tuotehan on vallan mainio.


Itse en heti tiivistettä raaskinut hankkia, koska a) pihi b) avaamattomat ja puolikkaat seerumit kaapissa. Mutta hyvän tarjouksen tullessa vastaan (hei vaan ja kiitos Pick'n'Pay Raumalla!) kiikutin tuotteen välittömästi kassan kautta kotio.


Alkuun en huomannut tuotteen tekevän iholleni yhtikäs mitään. Pari-kolme viikkoa sivelin sitä pettyneenä naamaani, ehkä vähän malttamattomana. Mutta maltti on valttia. Ja tiivistettä ei minun mielestäni kannata käyttää pelkilteen, vaan kosteusvoiteen alla. Veikkaan, että tein alussa sen virheen. Siinäpä my two cents asiaan. Kolmen viikon ahkeran holvaamisen jälkeen aloin huomata ihossa muutoksia. Sen sävy on tasaisempi ja huokoset vaikuttavat vähän pienemmiltä. Iho hehkuu ja on tosi dewy, ilman meikkiäkin. Hämmentävää. Naama ei tunge enää ulos epäpuhtauksia, ja itseasiassa koko kesän aikana minulla on ollut vain kaksi finniä. KAKSI!


Tiiviste on läpinäkyvää ja äärimmäisen juoksevaa. Pipettipullo on oikein hyvä ratkaisu. Lisäksi minä rakastan pipettipulloja. Pullo on kaunis, huurteisen oranssi. Tiiviste tuoksuu ihan hyvältä, raikkaalta. Se humahtaa ihoon nanosekunnissa, vaikkei ihoni ole edes järin janoinen. Se tuo mukavasti lisätehoja kasvorasvaan. Ja voi olla, että seerumin allakin se toimisi. Vissiin se on ideakin.

Suosittelen tätä tuotetta lämpimästi ihan jokaiselle, jos iho vain kaipaa pientä ekstrahohtoa ja hoivaa. Enkä usko, etteikö jokaisen iho kaipaisi.

6 kommenttia:

 1. Oo legendaarinen Pick`n`Pay siellä tuli käytyä Raumalla asuessa monesti. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä budjettityypin kauppa, ehdottomasti. Sieltä löytää kosmetiikkaa superhalvalla. :D

   Poista
 2. Tämä on kyllä ihana tuote! Pick'n'Payn ohi olen ajanut kahdesti (?), ehkä ens kerralla pääsen sisälle asti :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii mennä sisään, siellä on huikeita tarjouksia vaikka ja mistä, erityisesti karkista ja kosmetiikasta.:D

   Poista
 3. Mun pitäisi ehdottomasti hankkia tätä. :D Edellinen pullo loppui keväällä ja tykkäsin tosi paljon tästä tuotteesta. :)

  http://therewillbesunshine-emilia.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä huipputuote. Kiva että niin moni tykkää tästä. :)

   Poista

Kiva kun kävit!