keskiviikko 10. elokuuta 2016

Nolot tunnustukset

Blogeja on hetken aikaa koetellut tunnustusten hyökyaalto, ja ajattelin surffata laineilla itsekin. Tarkoituksena on siis tunnustaa noloja kauneussalaisuuksia, ja koska olen virallisesti vähän ällö, lähden mielelläni mukaan. Anteeksi jos alkaa oksettaa. I'm Fanni, I'm disqusting.


Okei, aloitetaan kevyesti: en vaan tajua contouringia ja strobingia. Olen varmaan ainoa kauneusbloggaaja, joka ei varjosta nassuaan. En osaa, en hiffaa.


Jalkani ovat melkeinpä aina aivan hirvittävässä kunnossa. Rasvaan niitä aina kun muistan, eli ehkä kerran viikossa. Kantapäilläni voisi hioa puuta, ja varpaankynsieni lakkaukset ovat säälittävät.

Olen maailman laiskin sheivaaja. Sääret hoidan säntillisesti huhtikuusta syyskuuhun, sen jälkeen luonto hoitaa hommansa. Kainaloitani sen sijaan en sheivaa ollenkaan. Minulla on ikävä pigmenttihäiriö molemmissa kainaloissa ja niiden iho on todella herkkä. Lisäksi sieltä löytyy pari koholuomea, jotka repeävät auki aina, kun ajelen karvat. Olen ratkaissut ongelman hylkäämällä kainalokarvojen poiston kokonaan. En haise tai ole epähygieeninen, eivätkä ne nyt muutenkaan vaikeuta elämääni, päin vastoin. Mielestäni kainalokarvat ovat esteettisesti ihan jees, niin miehillä kuin naisillakin. Ei ole mitään ihanampaa kuin kesäinen tuuli kainalokarvoissa.


RAKASTAN finnivideoita. Voisin katsoa niitä tuntitolkulla.

Olen laiska hoitamaan vartaloni ihoa. Naaman hoidan säntillisesti, muualla vallitsee "sitten jos viitsin" -mentaliteetti. Kausittain skarppaan kyllä.


Olen vähän turhan laiska putsaamaan siveltimiäni. Aina kun sen teen, tajuan, että eipä se nyt mikään maailman raskain homma ollutkaan. Mutta ryhtyminen, se on niin hankalaa.


Olen välillä tosi ulalla trendien suhteen. Bongaan ne kyllä äkkiä, mutta harvemmin lähden mukaan saman tien. Tulen kaikkiin ilmiöihin mukaan vähän jälkijunassa, jos silloinkaan. Esimerkkinä Beauty Blender -perhe. Omistan BB:n, mutta olen käyttänyt sitä ehkä kolme kertaa. Seuraan ihastuneena sivusta merenneitohiuksia, värikkäitä kulmakarvoja ja mitä näitä nyt onkaan. Olen ehkä vähän jumiutunut jonnekin menneisiin vuosiin.


Hui, olo on kevyempi. On ollut huojentavaa lukea muiden tunnustuksia, en ole yksin häpeäni kanssa...

18 kommenttia:

 1. Mä olen joskus katsellyt finnivideoita, mutta vanhemmiten musta on tullut herkkis, en vaan enää pysty ilman oksennusreaktiota. :D En mäkään käsitä contouringia tai strobingia, eivät vaan oo mun juttu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä saatan syödä ja katsoa niitä. En ole kovin herkkävatsainen..:D

   Poista
 2. Voin lohduttaa, että täällä on toinen kauneusbloggaaja, joka ei tajua osaa omaa naamaansa varjostella. Tosin olen ajatellut, että jos on luonnostaan pyöreä naamavärkki, siinä voisivat varjostukset ja korostukset toimia aika huonosti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kun samaa olen miettinyt. Ei tästä pallopäästä saa ovaalia vaikka kuinka lykkäisi ruskeaa maalia minne.:D:D

   Poista
  2. Tämä on kyllä aika mielenkiintoinen pointti. Olin taannoin muuten ammattilaisen meikattavana, ja muistelen nyt, että meikkiä käytettiin aika säästeliäästi, eikä mitään contouringia muistuttavaa siinä ollut. Pitäisi varmaan järkätä joku kosmebloggareitten contour-koulutus vaikka Turkuun joku viikonloppu :)

   Poista
 3. Siveltimien pesun väliin jättäminen ja laiskuus jalkojen rasvauksessa ovat tuttuja. Voin myöntää, etten ole rasvannut jalkojani koko kesänä :D. Mutta tähän on syynä se, ettei ihoni kuivu kesällä juuri lainkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse olen loikkinut rantakallioilla ja sorapoluilla sen verran, että kantapäät ovat yllättävän sileät. Mutta eivät ne silti mitenkään silkkiset ole..:D

   Poista
 4. Ihania kuvia :'D

  Ah finnivideot <3 Tai no mun suosikeiksi on noussu nyt mustapäävideot, joista oon tehnyt soittolistan youtubeen, jota sitten toljotan onnessani työviikonpäätteeksi useita tunteja putkeen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PLAYLIST OR DIDN'T HAPPEN!!

   Poista
  2. https://www.youtube.com/playlist?list=PLFM8u_HS5WyVQz-SGKGvJnxWZwknFPfcS

   you're welcome ;)

   Poista
  3. Hööh, se on yksityinen! Ajauduin katsomaan kuitenkin jotain ihan sairaita videoita, joissa ei enää ole edes mustapäitä vaan ties mitä paukuroita. Raja löytyi juuri, hyi.

   Poista
  4. Nyt pitäis näkyä.

   Joo, en mäkään tykkää niistä ällöttävistä lipoma yms videoista. Yh.

   Poista
 5. Hei nää on ihania ja mahtavia ja SAMAISTUN. :D

  VastaaPoista
 6. Mä oon myöskin laiska jalkojen hoitaja, vartalon rasvaaja ja siveltimien pesijä :D

  VastaaPoista

Kiva kun kävit!