torstai 1. lokakuuta 2015

Elo- ja syyskuun lempparit

No hupsistakakkaa, elokuun lempparit jäivät katsastamatta kokonaan. Vaan korjataan tilanne nyt, eli kahden kuukauden lempparikoonta, silvuplee!


Lush Karma-saippua. Arjen pieniä juhlahetkiä on ehdottomasti hyväntuoksuinen käsisaippua! Karman tuoksu on huumaava: sitruksia, patsulia ja mausteita. 

Chandrika-saippua. Tämä on oikea Intian ihme. Ostin saippuan Punnitse&Säästä -myymälästä ihan vaan tuoksun perusteella, mutta saippua osoittautuikin aivan loistavaksi selkä-ja rintakehäaknen taltuttajaksi. Oikeasti, epäpuhtaudet ovat vähentyneet huomattavasti tämän saippuan käyttämisen myötä. Peukku! Hinta oli muistaakseni alle neljä euroa. Saippuan valmistajan kotisivut ovat muuten supersympaattisen nuhruiset.


Ginan Tricot'n kynsilakka 89 Punk on viettänyt aikaa kynsilläni todella paljon. Se on upea, hohtelevan glitterinen tummanharmaa, ja yllättävää kyllä, kestävä.


H&M:n huulipuna, 008 So Cocoa. Puna on ollut tehokäytössä ostamisesta lähtien. Väri on vaan ihana ja tuntuma kultaa. (Kuvia käytöstä on tulossa, aiemmin otetut ovat epäonnistuneet.)


Cutrin Reflection-naamio, Copper. Järvenpäämiitin goodiebagista paljastui tällainen helmi. Olin ensin hieman penseä, koska jotenkin tämä pakkaus ei lupaa mitään ooh-fiilistä. Vaan olinpas väärässä! Naamio ei niinkään anna väriä, mutta lisää sen hohtoa ja syvyyttä. Aineessa on jotain helmiäistä, sillä se kimaltelee hieman. Hennattu kuontaloni on ollut hieman elottoman värinen viimeaikoina, mutta Cutrinin naamio on lisännyt siihen hohtoa. Myös tuoksu on hyvä.


Badger Company Sleeping Balm. Tämä söpöliini on ollut yöpöydälläni ties kuinka kauan, mutta on jäänyt jotenkin käyttämättä. Minulla on ollut todella pahoja uniongelmia nyt jo toista kuukautta, joten kaikki rauhoittava auttaa. Aromaterapeuttinen voide tuoksuu ihanasti laventelilta. Ei, tämä ei ala väsyttää, mutta kyllä tämä rauhoittaa mieltä. Ja hei, mäyrä! 


Neutrogena Pink grapefruit -kosteusvoide. Tämä on aika monen hehkuttama, ja lähden itsekin mukaan ylistyskuoroon. Aivan ihana kasvorasva! Sopii erinomaisesti loppukesään, kun iho ei vielä hirveästi kaipaa kosteutusta. Auttaa pitämään finnit loitolla, ei tuki ja tuntuu miellyttävältä iholla. Tuoksu on myös kivan raikas.


H&M Cashmere haze -suihkugeeli. Mummuntuoksuinen suihkugeeli! Rakastan! En ole vielä joutanut hakemaan tästä vartalorasvaa, mutta come payday...


Armani Si. Ylistyslaulu tästä. Elo-ja syyskuussa Si vietti runsaasti aikaa ranteessani. Jos nyt rehellinen saa olla, tämä alkoi hieman jopa tökkiä, joten pidin parin päivän taukoa. Ja kas, alkoi taas tuoksua ihanalta. Si sopii syksyyn täydellisesti, koska se on täyteläinen ja makea.


Dr.Hauschka Limited Edition -luomiväripaletti. Järvenpäämiitistä lahjuksena saamani paletti kiinnosti minua ensihetkestä. En ole koskaan tutustunut Dr. Hauschkaan, enkä oikein tiedä miksi. Tämä paletti ainakin on loistava! Neljä ruskeaa nappia ovat mattaisia ja pigmenttisiä. Tämä on mahtava arkipaletti, ja sävyt sopivat minulle täydellisesti! Pakkauksessa mukana oleva sivellinkin on kurantti. Oikeasti. Pakkaus on jämäkkä ja laadukkaantuntuinen. Jes!



Syyskuun suuri rakkaus oli näissäkin kuvissa vilkkuva matto. Aarre löytyi Ukin ja Mummun jäämistöistä. Olen muutenkin laittanut kotia, ja vihdoin täällä alkaa tuntua valmiilta.

Eihän näitä ollutkaan ihan tolkuttomasti! Löytyykö joukosta tuttuja juttuja?

Tehosoitossa on ollut mikä tahansa J.Karjalainen, erityisesti Laura Häkkisen silmät -albumi. Lohkaistaan sieltä vaikkapa "Villi poika."


Semmoinen kysymys tuli mieleeni, että kiinnostaako teitä lukea noita lifesfail-juttuja? Olisihan se kivaa kirjoittaa joskus kodista, ruoasta tai vaikka vaatteista (siis niinkuin niistä jutuista, joista tämän blogin ensimmäisinä vuosina kirjoitin...:D) Juu, ei vai öö?

 Eikun lokakuuhun! Lokakuussa on luvassa ainakin arvonta ja messuilua.

10 kommenttia:

  1. Tuo Chandrika-saippua alkoi kyllä heti kiinnostamaan! Ei mulla aknea löydy, mutta silloin tällöin näpyn tapaisia yläselässä ja aina pieniä punaisia näppylöitä/pisteitä rintakehässä -.- niitä on niin vaikea saada pois. Muutenkin tuntuu, että rintakehän iho parantuu todella hitaasti :S

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se pesee hyvin, muttei kuivata lainkaan. Tuoksu on intialainen, joten se voi jotakuta häiritä. Itse tykkään kovasti.

      Poista
  2. Ihana matto!!! Ja kivoja tuotteita sen päällä. Muakin alkoi toi saippua kiinnostaa, onks tietoa sen toimintamekanismista? :D
    Ja voi että, mä hypistelin tota So Cocoaa hömpässä mut en uskaltautunut. Odotan innolla kuvia!

    Mua ainakin kiinnostaa kaikki sun jutut! Eli lifesfailia kehiin vaan. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eikös olekin! :) Chandrikassa on käsittääkseni erilaisia eteerisiä öljyjä, jotka edesauttavat ihon paranemista ja puhdistumista, kookosöljyä ja inkivääriä. Saippua on myös ayervedinen, jos sattuu olemaan siitä innostunut.

      Osta se huulipuna! Se on upea, sopis sullekkin sikahyvin. Ja hei kiva kuulla, että muutkin jutut kiinnostavat. :):)

      Poista
  3. Hauschkan paletti on kyllä ihana. <3

    VastaaPoista
  4. Iik, mäkin haluan mummontuoksuisen suihkugeelin :)! Ja tuo matto..todella, todella kaunis! Ja hihittelen; "Saippuan valmistajan kotisivut ovat muuten supersympaattisen nuhruiset". Mahtava lause ^_^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, Cashmere Haze tuoksuu ihan mun mummulta!<3 Ja matto on todella upea, mä vaan tuijottelen sitä ja ihastelen.

      Kannattaa tsekata, http://www.chandrikasoaps.com/ChandV01/home/ niin ymmärrät..:D:D

      Poista
  5. Mä hommasin just myös samassa sävyssä tuon H&M:n huulipunan, ja se vaikuttaa kyllä lupaavalta! :)

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!