torstai 8. lokakuuta 2015

Dirrrty!

Pikkuveikkani halusi itselleen hajuveden. Isosiskon onni ja ylpeys oli rajatonta, ja alettiin keskustella, että minkäslaista saisi olla. Ikää on kuitenkin vasta 19, joten todettiin, että ehkä ensituoksu voisi olla freesi ja hauska ennemmin kuin vahva ja supermiehekäs. Veikan tyylikin on sellainen, että joku Kouros ei tosiaan käy laatuun. (Jos minun pitää mainita joku "the miestuoksu", nimeän aina Kouroksen. Terkkuja 80-luvulta.)

Erään shoppailureissun lomassa halusin poiketa Lushilla ostamassa saippuaa. Metkat tuoksupullot kiinnittivät veljen huomion, eikä ihme, sillä pipettipulloja! Pipettejä! Suurella asiantuntejuudellani aloin neuvoa, mikä voisi sopia nuorelle miehelle. Kärkeen nousivat Dad's Garden Lemon Tree ja Dirty. Totesimme, että Dirty on oikein hauska tuoksu, ja kävinkin myöhemmin ostamassa sen. Pipettipullossa, tietty.


Dirty on aromaattinen, vihreä ja raikkaan mausteinen tuoksu pienellä puisella vivahteella. Se on julkaistu vuonna 2011. Dirty on ehdottomasti unisex-tuoksu, vaikkakin minun nenäni sanoo, että se sopii parhaiten nuorelle miehelle. Dirty koostuu rakuunasta, tammensammalesta, santelipuusta, nerolista, laventelista, timjamista ja vihermintusta. Tuoksu onkin todella yrttinen, ja erityisesti siitä erottuu minttu. Santelipuu kuitenkin pehmentää ja syventää tuoksua, joten se ei ole liian kitkerä tai vetinen. Tuoksu on todella raikas, ja mielestäni hieman akvaattinen. Kuumina kesäpäivinä se onkin oikein virkistävä. Hauskaksi tuoksun tekee pieni purkkaisuus - tuntuu, kuin iholle olisi suihkittu minttupurukumia. Mielestäni tällainen humoristisuus tekee Dirtystä ainutlaatuisen ja mielenkiintoisen.


Yllättäen tuoksun kesto ja sillage ovat aivan mielettömiä. Kokeillessani tuoksua arvelin, että se tulee ja menee, ja että se on hentoinen ja siten helppo ensituoksu. Olin väärässä! Tuoksun kesto on reippaasti yli seitsemän tuntia, ja se ei tuoksu vain lähikontaktissa. Dirtyä ei tarvitsekaan tiputtaa iholle kuin muutama tippa.  Nimestään huolimatta Dirty on kaikkea muuta kuin likainen, ja se lieneekin se vitsi.


Tuoksun hinta ei ole ihan halvimmasta päästä, 10 millin pipettipullo maksaa 15,95 euroa. Tuoksua on saatavilla myös kiinteänä, body spraynä ja 50 millin pullossa. 50 milliä on kuitenkin suhteessa edullisempi, hintaa pullolle jää 39,95 euroa. Pipettipullo on kuitenkin niin mainio, että pakkohan tuollainen oli saada hyllyä koristamaan. 

Lushin tuoksuissa löytyy valinnanvaraa, ja veikan mieltä jäi kutkuttamaan tuo Dad's Garden lemon tree. Joulu lähestyy, joten katsotaan, mitä paketista löytyy. Vink. 

11 kommenttia:

 1. Mä olen kanssa ihan hullaantunut Lushin tuoksuista. Tosin itselle ne on tullut hankittua kiinteässä muodossa. Ehkä veljille pakkaan tänä vuonna pipettipullot pakettiin... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne ovat kaikki omintakeisia! Tykkään jokaisesta, vaikken toki kaikista omalla ihollani, mutta tykkään silti. Pipettipullo on kiva lahja!;)

   Poista
 2. Todella jännä toi pullo, mä en ole koskaan tuoksutellut Lushin tuoksuja, varmaan pitäisi. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös, ihanaa huumoria. Kannattaa nuuhkia, niissä on ihanat stoorit ja konsepti on loppuun asti mietitty. Lisäksi ne tuoksut ovat hyviä!:)

   Poista
 3. Kiitos vinkistä! Ollaan mun poikaystävän kanssa etsitty hänelle sopivaa tuoksua eikä mulle tullut mieleenkään (ennen tätä), että niitä vois löytyä Lushilta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heti ostoksille!;) Nämä on kuitenkin vähän erikoisempia kuin perus-Bossit.

   Poista
 4. Lushin tuotteet ovat ihania ja eilen viimeksi pistin tilausta menemään Lushille. <3

  VastaaPoista
 5. Lushin tuotteet ovat ihania ja eilen viimeksi pistin tilausta menemään Lushille. <3

  VastaaPoista
 6. Oon ihaillut noita ihan hulluna Lushilla, niin mageen näköisiä pulloja! Messuilla nähdään <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä tekisi mieli hankkia melkeen pelkästään pullojen takia! :) Jee, nähdään!<3

   Poista

Kiva kun kävit!