torstai 15. lokakuuta 2015

Ah, Chloé!

Miten niin liikaa? -blogin Elisa kirjoitteli taannoin Chloé Eau de Toilettesta, ja juttua lukiessani muistin, että hei, minullahan on itsellänikin EdP-versio tästä tuoksusta! En ole koskaan kirjoittanut siitä blogiin, joten nyt tilanne on pakko korjata. Olen kuitenkin käyttänyt tuoksua enemmän tai vähemmän ahkerasti muutaman vuoden.

Eau de Parfum Chloé on vuonna 2008 ilmestynyt kukkaistuoksu, jonka ovat nenäilleet Amandine Marie (mm. Lancome La Nuit Tresor) ja Michel Almairac (mm. See by Chloé, Gucci Rush, Bottega Veneta... ) Tuoksu on pakattu mitä kauneimpaan lasipulloon, jossa on hopeinen koriste ja vaaleanpunainen nauha ympärillä.


Tuoksu on tosiaankin kukkainen, ja etunenässä ruusuinen. Rakastan ruusuntuoksua, ja Chloéssa se on voimakas ja puuterinen. Se on tyttömäinen ja raikas, muttei suinkaan lapsekas tai vetinen. Tuoksu on toki hieman läpinäkyvä, mutta mielestäni se on osa sen viehätystä. Se ei ole tymäkkä, eikä aiheuta migreeniä. Tuoksu naisellisiin päiviin, joina haluaa letittää hiuksensa ja valita kaapista nätin mekon. Minä en toki ole perinteisen tyttömäinen, mutta ruusutuoksun ja maihareiden ihana ristiriita viehättää minua. Tällä tuoksulla voin korostaa pehmeää puoltani.

Tuoksunuotit ovat:

Latvatuoksu: Litsi, freesia, pioni
Sydäntuoksu: Magnolia, kielo, ruusu
Phjatuoksu: Seetri, meripihka


Minulle oli yllätys, että tuoksussa on trooppista litsiä, sillä en vaan haista sitä omalla ihollani. Ja se on hyvä, sillä trooppisuus on Chloésta kaukana. Eniten omaan nenääni tuoksuvat ruusu, kielo, pioni ja seetri.

Eau de Parfum Chloé on moneen tilanteeseen sopiva tuoksu. Se ei ole liian vahva tai loukkaava, vaan nimenomaan miellyttävä ja hento. Toki tälläkin tuoksulla saa vetäistyä överit, eli malttia vaan! Uskoisin, että tuoksu sopii monille, ja se onkin turvallinen valinta olematta kuitenkaan tylsä tai tavanomainen. Myös tuoksusta tehdyt flankkerit ovat kaikki ihania, erityisesti L'Eau de Chloé, jota olen himoinnut tuoksuhyllyyni jo kauan.

Iskeekö Chloé sinuun?

4 kommenttia:

 1. Iskee, just sellaisia ihanan puhtaan raikkaita tuoksuja, mutta ei tylsiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein tuntuu, että raikkaat tuoksut on tylsiä, mutta tämä ei todella ole!:)

   Poista
 2. Olis mutten kiva nähdä minkälainen tuoksukokoelma sulla on :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, kiva idis! Pistän postausta tulille. Kiitos!:)

   Spoiler: ei mikään valtava!:D

   Poista

Kiva kun kävit!