keskiviikko 12. elokuuta 2015

Si!

Mieleni alkoi tehdä jotain naisellista, hieman makeaa ja voimakasta, mutta samalla pehmeää tuoksua. Jotain, missä makeus yhdistyy pieneen kirpakkuuteen. Ei liian gourmandi, mutta vähän kuitenkin. Ja jotain, mikä sopii lämmittämään pimeitä syysiltoja.

Tuoksuhyllyllä käteni hakeutui Giorgio Armanin Si -tuoksun luokse. Olen haistellut tuoksua aiemminkin, ja aina ajatellut sen olevan todella ihana. Nyt kuitenkin rakastuin, ja tiesin, etten halua elää ilman tätä tuoksua. Okei, se on aika suosittu, mutta syystä. Tuoksu on ihanan elegantti ja kypsä olematta vanhanaikainen. Se on myös trendikäs fruitchouli-tuoksu, muttei tunnu överimuodikkaalta tai kertakäyttöseltä. Uskoisin, että Si kestää aikaa.


Tuoksunuotit:

Latvatuoksu: Sisilian bergamotti, mandariini, mustaherukkalikööri
Sydäntuoksu: Rose de mai (Provencen ruusu?), neroli, Egyptin jasmiini, freesia
Pohjatuoksu: Patsuli, puunuotit, meripihka, orcanox, vanilja

Omalla ihollani korostuvat mustaherukka, ruusu, vanilja, meripihka ja patsuli. Alkutuoksu on makea, mutta sitrukset tekevät siitä myös hieman kirpeän. Tuoksu laskeutuu raikkaan kukkaisuuden kautta mitä täyteläisimpään pohjatuoksuun. Voisin alkaa nuolla rannettani tämän tuoksun suihkauttamisen jälkeen. Niin herkullinen se on.


Nenä Si:n takana on Christine Nagel, jonka luomuksia ovat mm. Miss Dior Cherie, Eau de Cartier, todella moni Jo Malone ja Narcisco Rodriques for Her.

Tuoksun kesto on hyvä, ja sillage selkeä. Ja pullo iskee minuun lujaa! Yksinkertainen ja painava lasipullo, ja kaunis musta korkki, joka näyttää vähän kivipaadelta. Mehu on hempeän vaaleanpunaista.

Kissaneitiä alkoi kiinnostaa kuvauspuuhat. Hajuvesi ei läpäissyt nuuhkutustestiä.
Oikeastaan voisin ottaa kaikki tuotekuvat tällaisen lavasteen kanssa.
Ja hei, mikä tahansa, missä on Cate Blanchettin jumalaiset kasvot on ostamisen arvoista. (Tosin naisen kasvoja on phatoroitu hilppasen liikaa mainoskamppiksessa, jos minulta kysytään.)

11 kommenttia:

  1. Voi tämä on minunkin himotuslistalla <3 Itseasiassa tästä se kesäversio eritoten, oijoi <3 On kyllä ihan mahtava tuoksu.

    Kun säkin oot tuommoinen tuoksujen ystävä kuten mäkin, teeppä Fragranticaan oma profiili. Siis jos sulla ei vielä ole? :) Yllättävän koukuttavaa puuhaa :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ai niin se valkoinen pullo! Se on myös upea! <3

      Heh, mulla on Fragrantica-profiili (tai Fragantiga, niin kuin mä luulin tyyliin viime viikkoon asti..:D) en olekaan siitä mitään ikinä maininnut. App9 -nimellä mut sieltä löytää. :)

      Poista
    2. hei jee! Mut löytää sieltä nimellä nonnulanjonna :)

      Poista
  2. Mä tykkään näistä Sì:n pulloista, ne on jotenkin ajattomia. Itseeni enemmän on ehkä kolahtanut kuitenkin Sì Intense. Ihana kuvausassistentti sulla! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pullo on puolet tuoksua! Sitä Intenseä en tajunnut edes koklata, höh!

      Ja niin on! Viimeaikoina melkein kaikissa kuvauksissa on ollut karvainen assari, eivät ole vaan päätyneet julkaisuihin asti..<3:D

      Poista
  3. Oi, onpas kaunis pullo :) Tiedän tuon tunteen kun suihkuttelee ranteisiinsa juuri ostettua hajuvettä, ah :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on niin ihana tunne, kun saa vaan nuuhkia ja ihastella, kuinka ihanan tuoksun on löytänyt..:)

      Poista
  4. Tää on kyllä aika jees! Muhun iskee tuoksut joissa on mustaherukkaa ja bergamottia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Bergamotti on ihana nuotti! Haaveilen Earl Greyn tuoksuisesta hajuvedestä..:)

      Poista
  5. Sulla on maailman upein lavaste! Tuo Si kolahti ensi nuuhkaisulla, en ole sitä kyllä hommannut, mutta pidän siitä aivan mielettömän paljon, upea tuoksu!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on. Tulevaisuuden hullu kissamummo tässä, hei. :D Si on selkeästi tykätty, eilenkin ruuhkassa nuuhkin naapuria, joka oli suihkauttanut sitä itseensä. Se vaan tuoksuu ihanalta!

      Poista

Kiva kun kävit!