tiistai 25. maaliskuuta 2014

Seilorimaatuska vauhdissa

Ikuinen asukriisi jatkuu. Nyt olen jo melkein luovuttanut ja päättänyt vaan pistää päälle mitä hölmömpiä juttuja. Tänään oli sellainen päivä. Kuulin olevani maatuska ja Pikku Myy, itse näin asussa vahvaa seilorihenkeä. Ananaskorviksiakin ehdotettiin. Nyt ne olivat kauan kadoksissa olleet (kannattaa mennä joskus tutkimaan, mitä sängyn takaa löytyy!) lemppariroikkokolmiot. Runsaiden helmojen kanssa pieni on hyvästä.

Se yrittää, se ei yritä. 

Olen koko punapäisyyteni ajan kamppailut punaisten vaatteiden kanssa. Rakastan punaista, mutta tuntuu, että se ei vaan toimi hiusvärini kanssa. Siis tuollainen rehellinen tomaatinpunainen. Maailma ei taaskaan kaatunut, vaikka sitä päälleni puinkin. Alla oleva mekko on kunnon raskausvaate, tai ainakin iso. Mutta sievä se on. Vähän jalkojen omaa ihoa vaaleammat sukkikset on aina classy valinta. Laukku on paras osa asua: se on mummuni vanha, jonka hän oli antanut toiselle mummulleni, joka antoi sen minulle. Tunnearvo on melkoinen. Ja on Aitoa Friittalan nahkaa. Hah hah, vanhat ihmiset ymmärtää vitsin. Jälkivinkkelistä asu olisi kaivannut ehkä jonkin korun, ja eihän tuo laukku mätsää kenkien kanssa alkuunkaan. Mutta onneksi suuri tulva ei tämän takia ylitse vyöry.


Pistin venäjähuivin päähän, poliittisesti epäkorrekti kun olen. Silmiin väritin utua ja huuliin sivelin Korresin Villiruusu-huulivoita. 

Paita: Lindex
Mekko: Lindex
Kengät: Salainen kirpputori
Laukku: peritty
Korvakorut: Gina Tricot
Huivi: Venäjän tuliainen

Noooin se siristää. 

Kevät tulee! Ulkona voi kulkea takki auki. Melkoista! Sen kunniaksi lisää uutta Joosea, koska olen luukuttanut tätä biisiä aika ahkerasti viime päivinä. Plussaa somasta musavideosta. KLIK!

"Ah ja voi, jo kauhistu!" mutta älä kuitenkaan liikaa!

Ps. Voouu vaauuu, teitä on jo 13! Kui jännää! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kävit!