lauantai 8. maaliskuuta 2014

Bläkäri

Kevät kutittelee korvia, ja kaupat ovat jo täynnä värejä. Edellisessä kirjoitelmassa kuuluttelin täydellistä oranssia (jonka taisin muuten löytää, heh) ja olen muutenkin hipelöinyt kaikenlaisia somia, värikkäitä kosmetiikkatuotteita himokas kiilto silmissäni.

Mutta näinkö meille aina täällä käy: Fiilistelin tummaa viininpunaista We Care Icon -huulipunaani, mutta halusin lisätä vielä sitä jotakin. Nappasin käteeni mustan kajalkynän ja aloin maalailla. Armottoman sotkemisen, häivyttämisen ja alun epäonnistumisen jälkeen peilistä katsoi keväinen mustahuuli.

Kivat silmälasirajat tuossa, hups. 
Koska olen rohkea ja ennakkoluuloton, lähdin ulkoiluttamaan huuliani kaupungin humuun. Pari turkismummoa katsoi minua paheksuen, mutta muuta katastrofaalista ei tapahtunut. Haa, ehkäpä olen valmis mustiin huuliin, 10 vuotta muun maailman jäljessä. Naamani jäi muuten aika paljaaksi. Tumma silmämeikki vie ajatukset suttuiseen teinigoottiin, ja se look on jo kokeiltu, thank you very much.


Huulimeikin siistinä pitäminenhän on todella hankalaa. Mutta on se aika cool. Ostoslistalle siis ehdottomasti sen oranssin lisäksi musta huulipuna. Onhan värien kevät.

Inspitaatiobiisi Joy Divisionin "Disorder" koska, no, tiedättehän.


Kertokaahan siis: mustat huulet, yo vai no?

2 kommenttia:

  1. http://siameselipstick.blogspot.com/2014/03/kiitokset-kommentistasi.html :)

    VastaaPoista
  2. MITÄ EIKÄ!! Mä en ole ikinä voittanut mitään missään! ÄÄKK!!

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!