sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Huulipunarakkautta, osa 1

Huulipuna on niin tavattoman kiva juttu, että voisin puhua siitä useiden postauksien verran. Joten näinpä teen. Tästä alkaa satunnainen, mutta intohimoinen rakkaudentunnustusten sarja maailman kivoimmalle kosmetiikka-asialle heti hajuveden jälkeen.

Ensimmäinen puna on punistani uusin: Inglot Matte Collection AMC Lip Pencil, sävy 22. Nimihirviö, juu, mutta muuten puna on kaukana hirviöstä. Mattapuna, mutta näppärässä kynämuodossa. Ei liian kuivattava, mutta toki mattainen. Pysyy mainiosti eikä kiillä.


Sävy 22 on ihana, rusehtava pinkki tai pinkihtävä ruskea. Miten sen nyt ajattelee. Hauskaa on, että pystyn helposti määrittelemään kaikkien huulipunieni värit helposti, mutta tämä ei ole oikein mikään väri, ja samalla aika monta. Internetkään ei osaa auttaa minua: en löydä kenenkään kuvailua sävystä 22.

Oli miten oli, väri on monikäyttöinen, sopivan ysäri ja puna on laadukas. Se toimii tumman silmämeikin parina, kun ei ole liian räikeä, ja toisaalta se on hyvä ihan-vaan puna (as in ei juuri muuta meikkiä nassussa.) Hintakaan ei ole tolkuton: 15 euroa vähän paremman merkin punasta ei ole juuri mitään.

Tältä se näyttää nassussa:

Tiedättekö huonot meikkipäivät? Tämä oli sellainen.
Jostain syystä (lue: en todella osaa muokata kuvia!) puna näyttää kuvassa enemmän pinkiltä kuin ruskealta. Kuvitelkaa kuitenkin ylläolevaan enemmän, no, ruskeutta.

Pakko sanoa, että olen todella tykästynyt kynäpuniin! Niillä on niiiin helppoa värittää huulet tarkasti.

Onko kokemuksia Inglotista? En ole tutustunut merkkiin yhtä ripsaria lukuunottamatta lainkaan, mutta kyllähän mieli tekisi!

2 kommenttia:

  1. Tää blogi on viihdyttävä, hurmaava ja super naisellinen. Oon kyl koukussa tähän.
    Kirjoitat asiaa huumorilla höystettynä ja fotot on södejä.
    Onkse okei, että sanon sun olevan best?

    VastaaPoista
  2. On se! Tosin kommentin objektiivisuus on sangen kyseenalainen, mutta hyväksyn sen! (Supernaisellinen, äiti, ei super naisellinen! :))

    VastaaPoista

Kiva kun kävit!